teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker nu en duktig och driven CNC-operatör till vår kund några mil norr om Olofström. Denna tjänsten är en hyrrekrytering där kunderna har som ambition att erbjuda en anställning efter en tids inhyrning. Arbetet är förlagt på natt eller två-skift.

Arbetsbeskrivning

Du ska ha tidigare erfarenhet av CNC-styrda maskiner antingen svarv eller fräs och gärna ett par års erfarenhet som maskinoperatör. Du kommer plocka av och på material, du kommer även arbeta med avsyning av produkterna och se till att de håller rätt kvalitét. Utöver det kommer du att vara ansvarig för att mäta produkterna så att de håller företagets standard.

Vi söker dig som

Vi söker främst dig som har utbildning inom CNC eller industri. Vi ser gärna att du är en person som tycker om att jobba och brinner för att utföra ett bra arbete. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta tillsammans med andra för att uppnå företagets gemensamma mål, du sprider glädje och har en god attityd mot alla du möter.

Utöver detta är det krav på körkort och tillgång till bil samt goda kunskaper i svenska språket i såväl skrift som tal. Låter detta intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

logga

CNC-operatör

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb