teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CNC-operatör

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

CNC-operatör

Vi söker nu CNC-operatörer till vårt trevliga kundföretag i Vetlanda. Du får arbeta i en spännande och utmanande arbetsmiljö där du erbjuds både personlig och professionell utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsdagar kommer bestå av varierande arbetsuppgifter med bland annat CNC, kapning, stansning, gradning. Vidare innefattar även rollen som CNC-operatör:

  • Maskinövervakning och bitbyte
  • Mätning och kvalitetskontroller

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som innehar både CNC-utbildning och minst några års praktisk eller arbetserfarenhet som operatör. Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt viljan att vara med och bidra till företagets positiva utveckling. Som person är du en god lagspelare, en trevlig kollega och någon som lägger stort engagemang i det du tar dig an. Du är nyfiken, noggrann och bidrar med positiv inställning på din arbetsplats. Du är van att läsa ritningar, är kvalitetsmedveten samt att du trivs att arbeta självständigt. Truck- och traverskort är önskvärt, dock inget krav. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som vill fortsätta att utvecklas som CNC-operatör och som är redo för en ny utmaning.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Operatör är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

CNC-operatör

Eterni Sweden AB