teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker CNC-operatör till vår kund Expander!

Expander System Sweden AB ingår i Nord-Lock Group och konstruerar, tillverkar och säljer Expander®Systemet, en patenterad produkt som löser problemet med ledslitage i maskiner och utrustningar. Våra kunder finns framför allt inom entreprenad-, skog-, gruv- och offshoreindustrin. Bolaget har ett tillverkande dotterbolag i USA, och säljer produkterna globalt genom egna säljbolag eller distributörer.

Nord-Lock Group är världsledande inom lösningar för säkra skruvförband. Med innovativa produkter och bred expertis har Nord-Lock Group bidragit med tillförlitliga och effektiva lösningar åt kunder inom alla större industrier sedan 1982. I portföljen ingår Nord-Lock killåsningsbrickor, Expander ledaxlar, Superbolt mekaniska spännelement och Boltight hydraliska sträckverktyg.

Om tjänsten

Expander Systems Sweden växer och investerar nu i nya CNC-svarvar, och söker nu därför engagerade och ansvarstagande CNC-operatörer. På Expander kommer du få möjlighet att arbeta i företagets nyrenoverade produktionsenhet i Åtvidaberg där man arbetar med att tillverka deras patenterade produkt Expander Systems, som löser problemet med ledslitage i maskiner och utrustningar.

Montico erbjuder dig till en början en visstidsanställning hos oss med goda möjligheter till en tillsvidareanställning.

Arbetsbeskrivning

Som CNC-operatör på Expander kommer du att arbeta i team med flera olika CNC-maskiner, här används styrsystemet Fanuc och Celos. I verkstaden tillverkas samtliga komponenter, allt från brickor och axlar till olika typer av fästelement. Som CNC-svarvare ansvarar du för riggning, körning, mätning och kvalitetssäkring på detaljnivå. Du medverkar också i förbättringsarbeten där 5S är en viktig del. I dina arbetsuppgifterna ingår även borrning och gradning.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att företagets kunder ska få sina produkter på utsatt tid.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är praktiskt lagd och som drivs av att leverera god kvalitet på arbetet. Allmänna krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil. Se punkterna nedan för vidare krav och önskemål för tjänsten:

- Krav på utbildning till CNC-operatör, relevant arbetslivserfarenhet är meriterande.
- Krav på goda kunskaper i ritningsläsning.
- Goda kunskaper i svenska tal och skrift.
- Krav på god datorvana.
- Grönt certifikat är meriterande.
- Meriterande om du innehar truck- och traverskort.
- Erfarenhet av att ha jobbat med Fanuc och Celos.

Som person ser vi gärna att du är: noggrann, driven, ansvarstagande, kommunikativ samt besitter en god samarbetsförmåga. Du bör kunna jobba såväl självständigt som i grupp, detta då arbetet innefattar samarbete med olika stödfunktioner.

Arbetet är förlagt till eftermiddag eller natt.
Start: Omgående
Placering: Åtvidaberg

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

CNC-operatör till Expander System Sweden AB

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Dela detta jobb