teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CNC Plåt söker produktionspersonal

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

CNC Plåt söker produktionspersonal

Vill du få möjlighet att  jobba i ett tillväxtföretag med starkt framåtdriv? Eterni söker nu Produktionspersonal till CNC Plåt i Västervik med start efter sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att köra och övervaka maskiner i produktionen samt fylla på material. Du plockar in material i maskinen och säkerställer att maskinen producerar. Kvalitetskontroll är en viktig del i ditt arbete. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
CNC Plåt är ett företag i ständig utveckling som satsar och investerar både i sin personal och sin maskinpark, vilket gör det är viktigt att du som person vill utvecklas och lockas av att vara hos en arbetsgivare som satsar framåt. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och gärna också någon form av teknisk erfarenhet. Du behöver ha erfarenhet av ritningsläsning och vara van vid att använda skjutmått. Har du erfarenhet av kantbockning är det jätteintressant.

Meriterande för tjänsten är:
* Truckkort
* Erfarenhet av att programmera CNC maskiner

Vi tror att du har erfarenhet från industribranschen. Vidare har du god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Du ska kunna arbeta skifttider och kan kommunicera, läsa och skriva på svenska. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsterna är konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. För rätt person kommer det finnas det möjlighet till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN  MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

CNC Plåt söker produktionspersonal

Eterni Sweden AB