teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Däckmontör, säsongsjobb

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-27

Ansök nu

Däckmontör, säsongsjobb

Säsongen för byte till  vinterdäck är snart här och därför söker vi en däckmontör som vill förstärka vårt team under denna period. Är du servicemedveten och har god fysik? Välkommen med din ansökan!

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen som däckmontör söker vi dig som

  •  Har god fysik då det förekommer tunga lyft dagligen

  •  Tycker om mötet med kunden

  •  Tar ansvar och är pålitlig

  •  Bidrar med arbetsglädje och som har lätt för att samarbeta 

Du som söker tjänsten har kanske tidigare arbetat på lager eller däckverkstad. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av däckmontage, montering och balansering. För tjänsten är goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav. 

Om jobbet
Som däckmontör arbetar du ofta i ett högt tempo och rollen är fysiskt krävande. Som däckmontör arbetar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Ytterligare arbetsuppgifter är tvättning och inlagring av däck. 

Omfattning: Heltid under säsong, anställning från och med 1 oktober med slutdatum 30 november. 
Arbetstider:  07:30-16:30
Placeringsort: Värnamo

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädjerespektansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansök senast 27 september. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta servicechef Mikael Isaksson på mejl mikael.isaksson@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Däckmontör, säsongsjobb

Holmgrens Bil AB