teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Däckskiftare till Toyota i Mölndal

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-30

Ansök nu

Däckskiftare till Toyota i Mölndal


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som däckskiftare går ut på att du i vår kund Toyotas verkstad tar emot kunder och deras bilar för att byta däck. Under perioden för däckskifte arbetar man till stor del med säkerhet och därför ställs för denna tjänst höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du uppskatta att jobba fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet då det emellanåt råder högt tempo ute på verkstäderna. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Detta är jobbet för dig som söker möjligheten att få arbeta inom bil- och däckverkstäder. Kanske har du ett stort bilintresse och vill utvecklas inom mekaniskt arbete? Viktigt för tjänsten är att du arbetar lika bra självständigt som i grupp och tycker det är kul att hjälpa kunder.

Meriterande för tjänsten är:

  • Tidigare erfarenhet av däckskifte eller fordonsteknisk utbildning

  • B-körkort

  • Truckkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som däckskiftare är ett konsultuppdrag med start i mitten på mars och sträcker sig till slutet april. Därefter kan du bli aktuell för nya uppdrag.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. OBS! Ansökningar via mail behandlas ej.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Däckskiftare till Toyota i Mölndal

Eterni Sweden AB