teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Dagvattenstrateg/ Dagvattensamordnare till Lidingö stad

Ort
Utgår

2023-10-09

Ansök nu

Dagvattenstrateg/ Dagvattensamordnare till Lidingö stad

Inom den Tekniska förvaltningen i Lidingö stad arbetar ungefär 50 personer. Vi arbetar med förvaltning och utveckling av kommunala vägar, trafik, parker, naturområden, avfall samt vatten och avlopp.

Vi ansvarar för att utveckla trafik- och stadsmiljön för att skapa en trygg, hälsosam och attraktiv offentlig miljö i vår fina skärgårdskommun. Vi ansvarar även för att samhällsviktiga funktioner fungera, såsom hållbar dagvattenhantering, vilket är avgörande för att skydda vår miljö och säkerställa att våra städer är anpassade till framtida klimatförändringar.

Vi söker en dagvattenstrateg alternativt en dagvattensamordnare till enheten gata, trafik och park som kommer att leda arbetet med dagvattenhantering för Lidingö stad. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet framåt?

Arbetsuppgifter
I rollen som dagvattenstrateg/ dagvattensamordnare kommer du att spela en nyckelroll i att utveckla, utforma och
implementera olika hållbara lösningar för dagvattenhanteringen. Du kommer arbeta självständigt men även tillsammans med bland annat olika förvaltare inom gata, natur och park. Du kommer vara en viktig del i olika stadier i projekt så som anläggningsprojekt inom gata och park och mer specifika dagvattenprojekt. I rollen kommer du delta i processen av framtagandet av detaljplaner samt utveckla och implementera
strategier för dagvattenhantering som främjar hållbar utveckling och som minskar påverkan på miljön.

Din roll innebär också att du tar fram tekniska lösningar i samarbete med olika förvaltare tillsammans med stadens driftentreprenörer. Du samarbetar med ingenjörer, tekniker och administratörer samt säkerställer att vi uppfyller alla nödvändiga standarder och lagkrav. Du arbetar tillsammans med andra förvaltningar inom staden för att säkerställa att vårt uppdrag är väl samordnat och integrerat med stadsplaneringen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en universitets/högskoleutbildning med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har minst 2 års erfarenhet av strategiskt arbete, att driva projekt inom dagvattenområdet samt att ha arbetat med dagvattenutredningar tidigare. Vidare har du god kännedom om lagstiftningen inom dagvattenområdet. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska, samt kan göra dig förstådd på och förstår engelska.

För att lyckas och trivas i tjänsten är du självständig, drivande, och har en god förmåga att samverka, inspirera och
engagera. Du har en förmåga att tänka strategiskt och att se ett helhetsperspektiv. Att du har en strategisk förståelse och förmåga att hantera de utmaningar som stadsplanering och teknisk förvaltning innebär är viktigt. Du trivs med att hantera flera projekt samtidigt och upprätthålla en hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Vidare har du mycket goda kommunikationsförmågor och kan förmedla komplexa tekniska koncept till både tekniska och icke-tekniska beslutsfattare. Vi arbetar utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. Vi kommer
att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100%

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Lidingö stad med Jefferson Wells. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Setterberg, anna.setterberg@jeffersonwells.se

Facklig representant nås via stadens kundcenter, 08- 731 30 00.

Ansökan

Vi genomför urval och intervjuer löpande och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11:e september 2023.

Övrigt
Staden tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse.
Du kommer att arbeta i Lidingö stadshus som ligger endast 15 minuter resväg från T-centralen. Möjlighet till distansarbete finns i begränsad omfattning.

Tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass och förutsätter godkänd säkerhetsprövning inklusive godkänd registerkontroll från Säkerhetspolisen i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslag (2018:585).

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö som ger dig möjlighet att växa och utvecklas. Om du vill vara med och forma Lidingö stad genom att vara med att utveckla dagvattenhanteringen, skicka in din ansökan idag.

 

 

Dela detta jobb

logga
Dagvattenstrateg/ Dagvattensamordnare till Lidingö stad

Jefferson Wells