teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Driftledare till EKC

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

Driftledare till EKC

Driftledare till EKC

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta på Sveriges största vägmarkeringsföretag? Har du erfarenhet av att leda och driva projekt inom entreprenadbranschen? Då kan du vara EKC Sveriges nya arbetsledare!

I rollen som arbetsledare har du en central roll där ditt fokus är att driva projekten framåt utifrån tidsplan och budgetmål. Du kommer att jobba i tätt samarbete med de andra arbetsledarna placerade runt om i landet.

Dina arbetsuppgifter innefattar ledning och planering av 10-15 personer som arbetar i dina projekt, du närvarar på kund och byggmöten och har kontroll på handlingar och arbetsprogram.

Bli en del av EKC Sverige, där du får möjlighet att utvecklas i ett företag som värdesätter god stämning och arbetsglädje. EKC är i en expansiv fas med en stabil verksamhet som präglas av korta beslutsvägar, en prestigelös kultur och lojala medarbetare.

Personprofil
För att du ska passa i rollen som arbetsledare behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad, noggrann och flexibel. Du är ansvarsfull, självgående och trivs med utmaningar.

För att lyckas i rollen som arbetsledare tror vi att du har erfarenhet av arbetsledning, ett ekonomiskt tänk, grundläggande kunskaper i Officepaketet och talar och skriver flytande svenska. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kontakt med Trafikverket.

B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholms län, Huddinge

Företagspresentation
EKC Sverige AB är Sveriges största vägmarkeringsföretag.
Vi är en del av Saferoad Group som hanterar trafiksäkerhet och utvecklar infrastruktur. Bolaget har i dagsläget cirka 45 anställda och omsätter ca 170 milj.
Kontor finns i Kumla, Huddinge och Hällevadsholm.
Läs mer på www.ekc.se och www.saferoad.com

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Helena Bergström 073-3537529. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten - kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Sökord: EKC, Saferoad, Arbetsledare, Projektledare, Driftledare, Driftchef, Platschef, bygg, anläggning, vägsäkerhet, infrastruktur

Dela detta jobb

logo
Driftledare till EKC

PerformIQ