teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Drifttekniker

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-03-19

Ansök nu

Drifttekniker

About the job

Nu söker Vattenfall Värme en Drifttekniker som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och säkerställa en säker drift av våra anläggningar.

Vi erbjuder ett varierande och fritt arbete där du både kör och är ute i våra anläggningar. Rollen har ett brett tekniskt innehåll och mycket problemlösning.

Om rollen
Som skiftgående drifttekniker kommer du att ingå i 1 av 5 st skiftlag med 3 personer i varje lag. Tillsammans med dina kollegor ser du till våra produktionsanläggningar körs och övervakas på ett säkert, effektivt och miljömässigt sätt. Utöver drift & övervakning ingår att utföra egenkontroll, operatörsunderhåll och fortlöpande tillsyn enligt fastlagda planer.

Som Drifttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
• Drift & Övervakning inkl rondering, avställning/återställning av anläggning
• Produktionsplanering - kort på sikt
• Processoptimering och anläggningseffektivitet
• Operatörsunderhåll, Egenkontroll & fortlöpande tillsyn
Your profile

Vi ser gärna att du har

  • En relevant utbildning inom området, exempelvis KY/YH-utbildning eller högskoleingenjör

  • Erfarenhet från värme- och kraftproducerande industri

  • Körkort B erfordras

  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

  • Erfarenhet från att köra likvärda anläggningar från kontrollrum är meriterande.

 
För rollen är det viktigt att du är kommunikativ och värdesätter samarbete tillsammans med ett högt säkerhetstänk. Ditt arbetssätt är strukturerat, din kommunikation är tydlig och med en förmåga att lösa problem.

Additional information

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjligheten att bli del av tryggt bolag som satsar på medarbetarna genom en social kultur, frihet att styra sitt eget arbete och goda förmåner. Vi erbjuder utbildningsmöjligheter, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning, bra pensionsavtal och försäkringar. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.
 
Placering: Nyköping
 
Nyfiken? Så här får du veta mer!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Robin Sjöblom, tel: 072-221 07 75.
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Johan Macdonald, tel: 073-085 27 63
 
Fackliga representanter är Stefan Andersson, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Robert Lönnqvist SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.
 
Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 19 Mars.
 
Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

About the company

Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa, avfall och torv som ger låga miljöpåverkande utsläpp. 

Dela detta jobb

Drifttekniker

Vattenfall AB