teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Einar Mattsson rekryterar Entreprenadingenjör!

Ort
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Einar Mattsson rekryterar Entreprenadingenjör!

Är du en engagerad, framåt och relationskapande entreprenadingenjör med god erfarenhet av ekonomistyrning. Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som entreprenadingenjör har du en nyckelroll gällande ekonomistyrning då du stöttar platscheferna med ekonomiavstämningar, prognoser och produktionskalkyler. Du kommer även att följa upp kontraktshandlingar och styrande dokument, kvalitets- och miljöfrågor samt ÄTA-hanteringar. Du kommer jobba nära platsledningen och resten av produktionen i projektet och i ditt team jobbar du även tillsammans med andra entreprenadingenjörer, inköpare, arbetsledare och hantverkare.

Din profil
Troligtvis jobbar du idag som entreprenad-/projektingenjör, du har relevant högskoleutbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet. Du har god kännedom om kostnadsstyrning och projektekonomi med förmågan att både överblicka helheten samt analysera detaljerna när det krävs samt planera på både lång och kort sikt. Som person är du strukturerad, driven och kommunikativ och tycker om att jobba både i team och självständigt. Du har god förmåga att skapa förtroende och bygga och bibehålla relationer.

Att du likt oss andra på Einar Mattsson är framåt, engagerad och omtänksam, är karaktärsdrag vi tar för givet!

Om Einar Mattsson
Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som med egna hantverkare och egen platsledning säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för våra projekt-, förvaltnings- och fastighetsbolag.

Vi ser fram emot att få höra från dig.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta Håkan Kempel, hakan.kempel@jeffersonwells.se eller Mattias Sahlström. Mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se

Intervjuer och urval påbörjas i augusti men vi ser gärna att du söker så snart som möjligt.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Einar Mattsson rekryterar Entreprenadingenjör!

Jefferson Wells