teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Elektriker, Bollnäs-Ovanåker

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-07

Ansök nu

Elektriker, Bollnäs-Ovanåker

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vi expanderar i Bollnäs-Ovanåker och söker erfarna elektriker!

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår organisation med fler elektriker. Våra uppdrag är av blandad karaktär. Vill du jobba som service-, installation- eller industrielektriker? Eller vill du ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag? Du kanske känner att du vill axla ett större ansvar och vill bli ledande montör? Oavsett vilket - Om har du rätt inställning så har vi jobbet för dig!

Om arbetsplatsen:

På vår avdelning i Bollnäs/Ovanåker är vi idag 28 medarbetare samt en avdelningschef där vi arbetar i både mindre och större projekt. Våra kunder är främst inom service och entreprenad. På orten har vi även säkerhet- och hissverksamhet. Vi är ett härligt gäng som ser vikten av att stötta och hjälpa varandra samtidigt som vi tar stort ansvar för vårt arbete, är engagerade i det vi gör och kan arbeta självständigt.

Arbetsuppgifterna innebär service, installation, underhåll och felsökning.

Vi söker dig som har:

 • Minst gymnasial utbildning inom el

 • ECY-certifikat eller motsvarande kompetens

 • Några års erfarenhet som elektriker

 • B-körkort är ett krav

Meriterande är om du har:

 • Erfarenhet som ledande montör

 • Arbetat självständigt och är självgående i arbetet

 • Har arbetat som elektriker inom service

 Som person är du ansvarstagande, driven och har hög arbetsmoral. Du tycker om att arbeta i team, har god samarbetsförmåga och är kommunikativ då du arbetar både med kollegor och kunder. Du har ett intresse av praktiskt arbete inom el, tycker om att bidra med dina kunskaper samt stötta andra. Vidare är du självgående, kan ta initiativ och är flexibel i ditt arbetssätt.

Din anställning hos Granitor Electro:

Förutom att du får trevliga kollegor erbjuder vi också förmåner som:

 • Möjlighet till servicebil och förmånliga drivmedelsavtal.

 • God arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag.

 • Personlig utveckling, fortbildning och karriärmöjligheter.

 • Kollektivavtalade försäkringar, friskvårdsbidrag och andra förmånliga försäkringar.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro.  Vi ser framemot din ansökan!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

logo
Elektriker, Bollnäs-Ovanåker

Granitor Electro AB