teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektriker som gillar utmaningar

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-14

Ansök nu

Elektriker som gillar utmaningar

Erbjudande

Hos Stockholms Reparationsvarv i centrala Stockholm får du utvecklas och arbeta tillsammans med kollegor i en sammansvetsad kompetent grupp med positiv stämning – vi har "kul på jobbet" varje dag.
Stockholms Reparationsvarv erbjuder väldigt omväxlande arbete, arbete under eget ansvar och bra sammanhållning. 

Företagspresentation

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett reparationsvarv som erbjuder tjänster åt den lokala sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig varvsmiljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på Beckholmen på vackra och natursköna Djurgården i Stockholm.

SRVAB har idag cirka 70 anställda. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Lazarus Industriförvaltning AB och ingår i en koncern under expansion.

Vår verksamhet är uppdelad i tre områden; Varv, Fartygsservice och Skeppshandel.

Varvets verksamhet pågår längs med kajerna och i dockorna på Beckholmen. Fartygsservice är en mobil sektion som servar och reparerar fartyg huvudsakligen i Stockholmsområdet. Skeppshandeln är namnet på vår webbhandel. I den beställer kunderna utrustning och förnödenheter till sina fartyg, våra kunder finns i hela landet men vi har störst fokus på östkusten och Östersjöområdet.

Vem är du?

En god social kompetens eftersträvas eftersom kommunikationen med övriga medarbetare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta smidigt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som yrkesperson är säkerhetsmedveten, självgående, punktlig, ordningsam samt har en positiv inställning till ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt men även i ett team.

Om jobbet

Nu söker vi en kunnig industri- eller serviceelektriker till Fartygsservice. Som elektriker hos oss kommer du att arbeta med spännande projekt med bland annat installation och service av el- och elektronik, felsökning och reparation av installationer på fartyg. Du åker ut till olika objekt i företrädesvis Stockholmsområdet men uppdrag utanför huvudområdet kan förekomma.

Vi tror att en lämplig bakgrund kan vara erfarenhet av service, felsökning och reparationsarbeten på elsystem, styr- och reglerutrustning och gärna generatorer och motorer. Du som person tycker om att utmanas och att vara med och lösa - både små och stora - problem. Även att lära dig nya saker då rollen är komplex och man aldrig blir fullärd. På elavdelningen hjälper vi varandra, med våra olika erfarenheter och kompetenser, prestigelöst för att komma framåt och i mål. Att projekten är klara inom utsatt tid är viktigt.

Kvalifikationer

  • Du ska minst ha genomgått utbildningen på El & Energiprogrammet med inriktning elteknik på gymnasienivå och då ha genomgått 1600 timmar som lärling och sedan erhålla ett ECY-certifikat

  • Inneha svenskt medborgarskap

  • Klara en säkerhetskontroll för arbete på skyddsobjekt

  • Flytande svenska i tal och skrift

  • B-körkort för manuell växellåda

Det är meriterande om du har

  • Tidigare marin erfarenhet

  • Tidigare arbetat på ett varv  

Övrigt

Varvet bedriver verksamhet där Säkerhetsskyddslagen gäller, därför görs olika bakgrundskontroller och godkännande är ett krav för tillsvidareanställning.
För ytterligare information om varvet, besök gärna www.srvab.com

Ansökningsförfarande

Rekryteringsprocessen för den här tjänsten och ansökan görs enbart via Marinkraft.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid /Tillsvidare
Våra ordinarie arbetstider är:
Måndag-torsdag 07.00-16.00
Fredag 07.00-13.30
Övertid kan förekomma.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön / Förmåner

Marknadsmässig lön.
Kollektivavtal med IF Metall.
Friskvårdsbidrag.

Kontaktperson

Maria Perkkio
Rekryterare
 Skicka mail

Om Stockholms Reparationsvarv

Stockholms Reparationsvarv AB utför alla slags fartygsreparationer och underhåll vid våra kajer, i dockor och verkstäder på Beckholmen. Stockholms Reparationsvarv AB grundades på Beckholmen 1992 (f.d. GV Varv AB). Vår affärside är service, underhåll och ombyggnader av fartyg i Stockholm och Östersjön. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Varvsområdet omfattas av Lagen om sjöfartsskydd 2004:487 (International Ship and Port Facility Security – ISPS Code). Vi skickar även ut service team till kajer i regionen när så behövs.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett kompentensföretag med bakgrund inom sjöfarten. Vårt fokus ligger inom utbildning, bemanning och rekrytering. Vi har vårt huvudkontor i anrika Frihamnen i Stockholm men våra kunder finns över hela Sverige.
Marinkraft samordnar utbildningar som ligger i branschens intresse. Hos oss finns utbildare inom bland annat YH, våra kompetenta utbildare drivs av att bidra med kunskap till morgondagens kompetens. Med ett brett kontaktnät kan vi värna om våra studenter, både under och efter utbildningen.
Kunskap, engagemang och vilja är de tre egenskaper vårt medarbetarlag är utrustat med och vi riktar bemanningen dit den gör mest nytta, genom det kan vi frigöra tid och skapa fokus för medarbetarna.
Vi har ett omfattande nätverk, en stor kandidatbank, lång erfarenhet av rekrytering samt en välutvecklad rekryteringsprocess. Vi är med dig från behov till färdig rekrytering. Vår kompetens sträcker sig över flera branscher, inklusive den marina arbetsmarknaden, vi förstår vad olika företag behöver.

DINA KONTAKTUPPGIFTER

Börja med att fylla i din e-postadress

Dela detta jobb

Elektriker som gillar utmaningar

Marinkraft Bemanning Sverige AB