teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Elektronikkonstruktör Kraftelektronik till Flex

Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Elektronikkonstruktör Kraftelektronik till Flex

Om företaget
Flex Power Modules är ett ledande företag inom produktutveckling av toppmoderna kraftlösningar för de mest skiftande kundkrav. Våra kunder finns i nya expansiva marknader: molnbaserade tjänster, artificiell intelligens, data- och telekommunikation. Men även industri- och railwaykunder efterfrågar våra produkter.

Vår verksamhet täcker hela kedjan från kunddiskussioner, kravställning, utveckling, produktion och försäljning av våra produkter. För att utöka vår kapabilitet att hantera fler utvecklingsprojekt behöver vi nu förstärka vårt R&D center i Kalmar med ytterligare medarbetare.

Vill du vara med att utveckla framtiden i en högteknologiskmiljö?


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är erfaren elektronikkonstruktör som vill arbeta med produktutvecklingen av våra DC/DC-moduler. Du kommer att vara involverad i hela produktutvecklingskedjan från tekniska studier, kunddiskussioner, kravställning, elektronikkonstruktion, verifiering och kvalificering av våra produkter.

Vi är ofta med tidigt i kundernas designprocess, där allt är tillåtet och inget kan gå fel, specifikationen är hela tiden levande. Detta ger en dynamisk arbetsmiljö med högt till tak. Då produkterna skall testas till sitt absoluta maximum och bortom det, så behövs ständig utveckling av avancerad elektrisk och termisk mätteknik.

I ditt arbete som elektronikkonstruktör kommer du att ansvara för att skapa en elektronikkonstruktion som klarar kraven på prestanda, kostnad, kvalitet och producerbarhet. Du kommer att använda flera verktyg som Pspice, Matlab, Comsol, Orcad och samarbeta med supportteamet bl. a. avseende termiska- och magnetsimuleringar för att utveckla våra produkter.
Produktutvecklingen sker i projektteam med resurser inom elektronik-, mekanik, PCB-konstruktörer, firmware-ingenjör och projektledare. Produkterna industrialiseras och produceras i vår egen fabrik i Shanghai och du kommer därför samarbeta med produktionsingenjörer för att få en effektiv produktion av produkterna.

Din profil

• Högskole- / Civilingenjör elektroteknik
• Djup kunskap inom några av områdena: konstruktion kraftelektronik, produktutveckling, elektroniksimulering, magnetkomponenter
• Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom elektronikutveckling

Meriterande
• Kunskap inom termisk design
• Vana från arbete i Product Lifecycle Management system

Som person är du kommunikativ och strukturerad. Du är driven i ditt arbete och har en positiv inställning. Vidare är du analytisk och har lätt för att se logiska sammanhang. I ditt arbete är du ordningsam, ansvarstagande och genomför ditt arbete på ett kvalitativt sätt. Du har ett helhetstänk som gör att du lätt ser vad som bör göras och på vilket sätt det ska göras. Stresstålighet och flexibilitet är mycket viktiga egenskaper.

Vidare har du ett lösningsorienterat arbetssätt, i tjänsten kommer du att hantera flera uppgifter parallellt och du manövrerar dina dessa med en professionell och lättsam styrning.

Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072-0908980 eller e-post marie.saleback@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 4 juni 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Funderar du på att flytta till Kalmar län?
Då kan det vara bra för dig att känna till att det finns extra stöd och vägledning läs mer på: https://flyttahit.nu/ Här kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
 

Dela detta jobb

logga
Elektronikkonstruktör Kraftelektronik till Flex

Premier Service AB