teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ELKONSTRUKTÖR TILL INFRANORD I NÄSSJÖ

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

ELKONSTRUKTÖR TILL INFRANORD I NÄSSJÖ

Är du en noggrann och framåtlutad elkonstruktör? InfraNord Components finns i Nässjö och är en enhet inom Infranord som tillverkar, installerar och renoverar produkter till järnvägen. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Vi söker nu en elkonstruktör till teamet i Nässjö. Vill du vara med och leverera infrastruktur i världsklass och arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Då ska du läsa vidare!

Om din roll
Uppdraget innebär att:

– Utifrån ett underlag eller funktionsbeskrivning ta fram produktbeskrivningar samt ritningar som underlag för vår produktion och
även upprätta relationshandling till vår kund.
– Arbeta med kundspecifika projekt och produkter inom segmentet spårbunden infrastruktur men även mot övrig infrastruktur.
– Hålla dialoger dagligen med såväl medarbetare som leverantörer och kunder.

Du ingår i en projektgrupp bestående av 15 personer där funktionerna affärssamordning, projektledning, konstruktion, arbetsberedning och kontroll ingår. Som konstruktör kommer du även att ingå i förbättrings- och utvecklingsgrupper där fokus handlar om att utveckla både oss själva och verksamheten. Hos oss på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Vem är du?
Vi förväntar oss att du har en elteknisk utbildning i grunden samt arbetslivserfarenhet inom konstruktion. Som medarbetare hoppas vi att du ser dig själv som ansvarsfull och engagerad person med högt säkerhetstänk. Genom erfarenhet och stor noggrannhet levererar du kvalitativt produktionsunderlag. För uppdraget krävs det att du hanterar det svenska och engelska språket väl, har god erfarenhet av Office 365 samt har arbetat med någon sorts CAD-program. För tjänsten ser vi att du är noggrann och har egen drivkraft som viktigt egenskaper för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder.

Bra för dig att veta
Du rapporterar till projektchefen och placering är på vår enhet i Nässjö med möjlighet till arbete hemifrån till viss del.

Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Det här är InfraNord Components

Vi är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vi är en stark och stabil arbetsgivare som är måna om att utveckla våra medarbetare genom utbildningar och avancemang inom Infranord. Vi bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa med våra värdeord som grund ”Tillsammans, Respektfullt, Professionellt”. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en hållbar bransch med produkter som har högt teknikinnehåll.

Låter vi som din nästa arbetsplats? Sök då till oss direkt. Vi intervjuar löpande. I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Uniflex Höglandet. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sandra Ekman, sandra.ekman@uniflex.se.

Dela detta jobb

logo
ELKONSTRUKTÖR TILL INFRANORD I NÄSSJÖ

Workspace Recruit