teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Engineering Manager till BraunAbility

Ort
Utgår

2023-10-05

Ansök nu

Engineering Manager till BraunAbility

Vill du jobba på ett företag som gör bra saker - på riktigt. Då kommer du trivas hos oss på BraunAbility. Vi arbetar med att göra människor världen över mer oberoende. Det gör vi genom att skapa produkter som hjälper människor med begränsad rörlighet att köra bil eller att åka med i fordonet. Vårt mål är att stävja utanförskap och bidra till ett mer inkluderande samhälle.
 

Om tjänsten
Vårt uppdrag är att ta fram produkter som förenklar livet för våra kunder – och som är byggda på en hög kvalitativ teknisk grund. Vi strävar för att fortsätta vara marknadsledande inom vårt område och det genom våra produkter och ingenjörskultur.

Vi söker nu dig som vill driva och utveckla verksamhetsområdet Engineering vilket inkluderar att bygga team och utveckla våra sätt att arbeta. Engineering inkluderar idag avdelningarna R&D, Applikation & Anpassning som består av ca 15 personer.

Ansvarsområden:

  • Coacha, stödja och utveckla teamen på individ- och gruppnivå.

  • Aktivt engagemang i produktutveckling och övriga tekniska områden.

  • Ge tekniskt stöd.

  • Initiera teknikutvecklingsaktiviteter och driva projekt inom detta.

  • Arbeta med och initiera ständiga förbättringar.

  • Säkerställa att teamen har de verktyg, processer och arbetssätt som krävs för att lyckas gentemot målen.

  • Förmedla affärsplanen och målen på ett tydligt sätt till teamen och leverera på uppsatta mål.

  • Säkerställa ett gott samarbete mellan olika avdelningar och över landsgränserna inom Europa (England, Danmark & Sverige).

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, gärna inom fordonsindustrin, och har ett driv för att utveckla och förbättra. Du har en relevant utbildning, längre arbetslivserfarenhet inom teknik/R&D och ett utpräglat ledarskap.

Vi ser att du genom detta har en bred teknisk kunskap och förståelse, gärna inom el och mekatronik, samt längre erfarenhet av projektledning. Du bör ha god förståelse inom ISO 9001 & 14001. Det är meriterande om du har arbetat med LEAN, förändringsledning och verksamhetsutveckling, gärna i en internationell miljö.

Som ledare och person gillar du att vägleda, inspirera och utveckla. Du har förmågan att översätta produkt- och affärsmål till tekniska lösningar och coacha ditt team i detta. Du är problemlösande, har ett strategiskt tänk och är resultatinriktad i ditt arbete. Du har en fallenhet för att skapa relationer och är kommunikativ för att få med dig teamet och samverka med andra i verksamheten.

 

Dela detta jobb

Logo
Engineering Manager till BraunAbility

WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB