teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ENHETSCHEF PARK OCH GATA TILL SALA KOMMUN

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

ENHETSCHEF PARK OCH GATA TILL SALA KOMMUN

Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett brett och högt kunnande i en expansiv fas. Du får stora möjligheter att påverka och utveckla ditt uppdrag.

Om tjänsten

Tekniska kontoret har totalt ca 200 medarbetare. Enheten ansvarar för drift och förvaltning av kommunens skogsinnehav, gator, parker och gruvans vattensystem. Enheten ansvarar även för verkstad, förråd, koordinera fordonsinköp och uthyrning av fordon till hela kommunen. I ditt team finns fyra arbetsledare cirka 30 medarbetare.

Ditt uppdrag innefattar både operativa och strategiska frågor där du som ledare förväntas stödja medarbetarna i ert gemensamma uppdrag. I ansvaret ingår det att utveckla verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med medborgarna i fokus. I din roll som enhetschef ingår du i Tekniska kontorets ledningsgrupp och rapporterar direkt till kontorets chef samt är föredragande av ärenden för politiken.

Vem är du?

Vi söker en engagerad ledare som vill vara med och driva Sala kommuns Gatu/Park-enhet framåt! Du har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet från Park eller gatuområdet. Tidigare ledarerfarenhet med ansvar för personal- ekonomi- och verksamhetsfrågor är ett krav. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt goda administrativa kunskaper. Som ledare är du tydlig i din kommunikation, lyhörd och lösningsfokuserad. Du har förmågan att uppmuntra, inspirera och entusiasmera dina medarbetare samtidigt som du är resultat- och målinriktad.

Om Sala kommun

Sala är en trivsam småstad med levande landsbygd och närhet till flera storstäder. I kommunen bor nästan 23 000 invånare varav ca 13 000 i Sala stad. Tack vare korta avstånd, avgiftsfri kollektivtrafik och bra service runtom i hela kommunen finns möjlighet till livskvalitet och en enklare vardag. I kommunen finns ett starkt näringsliv, ett rikt föreningsliv, unik kulturmiljö och natursköna områden som inbjuder till aktivitet och rekreation. När längtan till storstan tar över kan du med enkelhet ta tåget. Du når Västerås och Uppsala på ca 30 min och Stockholm på ca 75 min. Har du inte möjlighet att flytta till Sala än så går det naturligtvis att pendla, vilket flera av våra drygt 2000 medarbetare gör. Läs mer om Sala på www.sala.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

ENHETSCHEF PARK OCH GATA TILL SALA KOMMUN

Eterni Sweden AB