teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren Projektledare till familjära Fasadglas!

Företag Maxkompetens
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Erfaren Projektledare till familjära Fasadglas!

Rätt kompetens och samarbete ger goda resultat och i Fasadglas entreprenadavdelning arbetar engagerade projektledare, produktionsledare, projektörer och montörer tillsammans med arkitekter, konsulter, byggföretag och fastighetsägare för att ta fram byggbara lösningar som möter unika projektmål. Nu söker vi en driven och erfaren projektledare för en spännande roll.

Vill du arbeta i en familjär och prestigelös företagskultur som uppmuntrar delaktighet och ansvarstagande? Då kan den här rollen vara något för Dig!
 

Dina Arbetsuppgifter

Rollen som projektledare är bred och du kommer arbeta med ett härligt gäng på 5 personer.
I din tjänst kommer du bland annat att ansvara för:

-Leda byggnadsentreprenader vilket inkluderar ledning av projektteamet, produktionsplanering, inköp av material och underentreprenörer, kontakt med kund och avslut av projekt.
-Delta i ekonomiavstämningar där budget och prognoser lämnas till ekonomi- och entreprenadchef.
-Kalkylera och offerera entreprenader.
-Sälja entreprenader och vårda kunder.
-Driva projektet för att nå budgeterat mål.

 

Din Profil

Vi söker dig som har minst sju års kvalificerad erfarenhet från hela processen inom projektledning av kommersiella fastigheter. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, upphandling, prissättning, formulering av offerter, ekonomi-och tidsstyrning samt protokoll- och rapportskrivning. Vidare tror vi att du drivit större projekt med goda resultat.

Du som söker är en närvarande, driven och strukturerad person som lyssnar och planerar ihop med ditt team.

När du skickar in din ansökan vill vi gärna att du berättar hur du i tidigare eller nuvarande roll har:
-Drivit större projekt med goda resultat
-Arbetat efter företagets policys, strategier, mål, rutiner och instruktioner
-Medverkat till att en god stämning råder inom gruppen och företaget
-Hur du arbetat i projektprocesser tidigare
 

Övrig Information

Placeringsort: Bromma, Stockholm. Arbete på annan ort förekommer.
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Vardagar 07.30 – 16.30 med möjlighet till flex
Lön: Individuell lönesättning

Fasadglas har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Malin Rangstedt på malin.rangstedt@maxkompetens.se
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök via Maxkompetens här redan idag!

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kundföretaget

Fasadglas är ett kunskapsdrivet företag med ambitionen att utveckla nya lösningar och koncept för framtidens byggindustri. Innovation och hållbarhet är en del av vår kärnverksamhet. Vi vill hjälpa våra kunder att bygga mer hållbart med ny teknik och nya system. Vi är nyfikna och vågar testa nya synsätt, metoder och produkter.
Det har resulterat i nya lösningar, system och processer – såsom investering i tredje generationens solceller samt vårt nya träbaserade fasadsystem bARK Timber Facade System.
Med hjälp av bARK kan vi erbjuda våra kunder ett mer hållbart alternativ där vi i snitt kan vi halvera fasadens totala CO2-avtryck.

 

Dela detta jobb

logo
Erfaren Projektledare till familjära Fasadglas!

Maxkompetens