teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren svetsare till NMP Lego

Företag Maxkompetens
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Erfaren svetsare till NMP Lego

Nu söker vi NMP Lego:s nya svetsare med erfarenhet inom branschen. Så om du är svetsare och letar efter en arbetsplats där trivsel, gemenskap och teamwork kantar vardagen då kan denna tjänst vara något för dig!

Dina Arbetsuppgifter

Du som söker den här tjänsten bör ha ett par års erfarenhet som svetsare och ett brinnande intresse för området både på och utanför arbetet. Du som söker bör ha så pass mycket erfarenhet att du är självgående i arbetet och känner dig bekväm med att följa tillverkningsprocessen från början till slut.

Som svetsare hos NMP Lego kommer dina arbetsuppgifter bl.a. bestå av att:

  • Läsa ritningar

  • Svetsa med MIG, MAG och TIG

  • Svetsa allt från små till stora konstruktioner i svart material, rostfritt och aluminium

  • Ta fram material

  • Slipa

  • Delta i teamet och stötta kollegor vid behov

 

Din Profil

Vi söker dig som är positiv, ordningsam och trivs på en arbetsplats med stark gemenskap där teamwork och samarbete ses som väsentliga framgångsfaktorer. NMP Lego är en arbetsplats med stor flexibilitet där ingenting är omöjligt ett exempel på det är att du här får möjlighet att styra dina arbetstider utifrån vad som passar dig. Därav tror vi även att du som söker den här tjänsten är öppen, drivs av utveckling och uppskattar flexibiliteten som erbjuds.

I rollen som svetsare hos NMP Lego kommer du ständigt arbeta med olika typer av konstruktioner med varierande storlek. Det innebär att alla svar kanske inte finns från början utan det kräver att du som person är lösningsorienterad, kreativ och motiveras av möjligheten att skapa nya lösningar. I den här rollen kommer du få ansvar för en helhet och ha förmånen att följa konstruktionen från ark till färdig produkt.

Övrig Information

Placeringsort: Vittsjö
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstider: mån-tors 07:00-16:00 och fre 07:00-13:00, med möjlighet till flex
Lön: Individuell lönesättning

I denna rekrytering samarbetar NMP Lego med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Tova Johnsson på tova.johnsson@maxkompetens.se. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Med sista ansökningsdag den 24 sep 2023. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kundföretaget

NMP Lego AB bildades 2015 och vi finns i egna lokaler i Vittsjö, norra Skåne. Företagets huvudinriktning är legotillverkning, med tyngdpunkt på laserskärning och kantbockning. Med en modern maskinpark, jobbar vi för ett långvarigt samarbete med våra kunder. Vi hjälper Er med allt från enstycksdetaljer till stora serier. Utöver legotillverkningen har vi även en egen produkt, en pelletsbrännare, pellX finns i 2 varianter, 20 & 35kW. Läs gärna mer om oss på https://www.nmp-lego.se/

 

Dela detta jobb

logo
Erfaren svetsare till NMP Lego

Maxkompetens