teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Till våran kund i Örebro söker vi nu CE-chaufförer med tidigare erfarenhet att köra lastbil med släp.

Om tjänsten

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på Montico i Örebro efter lastbilschaufförer med CE-behörighet som utgår från Örebro. Vi tror på att skapa ett team med medarbetare med positivt mindset som vill utvecklas i sin arbetsroll vilket denna tjänst ger möjlighet till!

Behovet kommer primärt att vara under perioden juni-augusti/september och du kommer under denna perioden arbeta heltid. .Detta uppdraget har varierande arbetstider. Om du gör ett bra arbete så kan det finnas möjlighet till en fortsättning även efter sommaren.

Du som hittat till denna annons har nu nyckeln in till några av Sveriges absolut ledande företag inom logistik. Genom Montico kommer du till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där du inte enbart kommer kunna utvecklas, du kommer också trivas under tiden!

Arbetsbeskrivning

Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Vi söker dig som

Du som söker har körkort, med behörighet CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis. Du behöver kunna jobba både dagtid och natt.

Meriterande
ADR och erfarenhet från yrket ses som meriterande. Du som söker denna tjänst behöver kunna börja jobba omgående.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

logga

Erfarna CE chaufförer med YKB sökes!

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb