teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eterni söker Lager- & Produktionspersonal till Nybro

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Eterni söker Lager- & Produktionspersonal till Nybro

Bendinggroup AB är ett underleverantörsföretag med två fabriker, i Nybro och Örsjö, beläget i Småland tre mil från Kalmar. Vi arbetar med trä, stål och textil och tillverkar möbeldetaljer, kompletta möbler, inredningsprodukter

Vi formar, pressar, laminerar, böjer, bockar, stansar, svetsar, löder, slipar, putsar, målar och lackerar samt gör stoppning och klädsel. Bendinggroups specialitet är att kunna göra en komplett möbel i stål/tråd/trä med tapisseri från skiss till färdig produkt. Verktygstillverkning görs i egen regi med gediget kunnig personal.

Våra uppdragsgivare är Skandinaviens mest kända varumärken. Verktygstillverkning görs i egen regi med gediget kunnig personal. Vi är 100 anställda och omsätter ca. 100 MSEK, nu fortsätter vår tillväxtresa. Läs gärna mer om verksamheten på www.bendinggroup.se


Till vårt trevliga kundföretag Bendinggroup söker vi fler Produktionsmedarbetare till Nybrofabriken!

Vi växer kraftigt och söker dig som brinner för produktion och vill bli en del av vårt härliga och framåtriktade team!

Vi söker ett flertal personer och behöver främst förstärkning av:
 

  • CNC-operatörer
  • Pressoperatörer
  • Svetsare
  • Lagerpersonal ( med erfarenhet av systemet Monitor)
  • Möbelhantverkare
     

Du kommer att jobba med tillverkning av serveringsbrickor och möbler samt övriga produkter i vårt sortiment. I pressarna sätter vi samman våra produkter, trämaterialet monteras med kundens bildmaterial. Vid maskinen ansvarar du själv för ordning, reda och säkerhet, något som är otroligt viktigt för oss alla.  

Kvalitetskontroll ingår i alla moment i vår produktion. Vi förväntar oss att du vill utvecklas för att kunna bidra i flera moment i tillverkningen. Du trivs i tillverkningsindustrin och känner dig trygg med att jobba vid maskiner.

Upplärning sker på plats i produktionen med hjälp av kollegor och ledare. Vi lägger stor vikt vid det som utmärker dig som person och ditt intresse för att lära dig nya saker.

Tjänsterna är placerade i Nybro, vi tar gärna en intervju med dig för att se vilken roll som kan passa bäst för just dig och din kompetensprofil! Läs gärna mer om verksamheten på www.bendinggroup.se

Din profil
Du som antar någon av rollerna har troligen en gymnasial utbildning, allra helst inom industri, teknik eller annan praktisk inriktning. Utöver det har du minst ett par års praktisk erfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna som svetsare, montör eller maskinoperatör.

Du har god materialkännedom, kunskaper i trämaterial är klart önskvärt. Vidare är du van att arbeta praktiskt, trivs med ordning och reda och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
Noggrannhet och kvalitet är något som ligger dig extra varmt om hjärtat. Du har ansvarskänsla och lägger ner stort engagemang i ditt jobb.

Vi är ett positivt och kompetent team där vi alla värnar om det goda samarbetet, något som även du tycker är viktigt och vill vara med och bidra till. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt kan hantera styrsystemen vid pressarna och har gott siffersinne. Truckkort är meriterande, B-körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Uppdragen inleds med sex månaders visstidsanställning via Eterni och kan för rätt person därefter, komma att övergå i en direktanställning hos Bendinggroup.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Nybro.
Omfattning: Heltid, troligen 2-skift.
Lön: Enligt aktuellt kollektivavtal.  
Ansökningstid: Snarast.   
 

Dela detta jobb

Eterni söker Lager- & Produktionspersonal till Nybro

Eterni Sweden AB