teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eterni söker svetsare till kundföretag i Sävsjö

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Eterni söker svetsare till kundföretag i Sävsjö

Eterni Sweden AB hjälper nu kundföretag i Sävsjö att rekrytera erfarna svetsare. För tjänsten ska du som söker ha kunskaper, samt några års erfarenhet av MIG/MAG och TIG-svetsning.


ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter som svetsare kommer du att arbeta med både manuell- och automatsvetsning inom produktion och tillverkning. För dig som operatör kommer arbetet att innebära mycket omväxlande arbete och roliga utmaningar. I din roll som svetsare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära

  • MIG/MAG och TIG-svetsning.
  • Ritningsläsning.
  • Kvalitetskontroller

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker den här tjänsten tror vi är en serviceinriktad och självgående person med en förståelse för kvalité och material. Du bör vara trygg i din roll och ha god erfarenhet av svetsning och ett intresse för maskin och automation. All tidigare erfarenhet inom området ses som ett stort plus.

OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Eterni söker svetsare till kundföretag i Sävsjö

Eterni Sweden AB