teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Eterni söker truckförare

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Eterni söker truckförare

Har du erfarenhet av truckkörning och trivs i en miljö där du har stort ansvar, gillar att jobba effektivt och du jobbar tätt ihop med din kollega? Då har vi tjänsten för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en truckförare som har god erfarenhet av truckkörning på lager. Vi söker truckförare som har erfarenhet av ledstaplare (A2) och motviktstruck (B1). I arbetet kommer du att jobba med truckkörning inomhus. Du kommer jobba med lagerhantering och förse produktionen med material. Främst handlar arbetet om lagerhantering men även administrativt arbete förekommer. Vi söker två personer som kan alternera arbetsuppgifterna.

  • Truckkörning

  • Lagerhantering

  • Förse produktionen med material

  • Administrativa uppgifter
     

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarsfull och trivs i ett högt tempo där du behöver ha ordning och reda. Du har erfarenhet av att köra ledstaplare (A2) och motviktstruck (B1).  Du trivs i en effektiv miljö där noggrannhet och effektivitet är väldigt viktigt.

OM TJÄNSTEN
Konsultuppdrag
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund

ARBETSTIDER
Dagtid: måndag till torsdag 7:00 - 16:00, fredag 7:00-14:15


ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Eterni söker truckförare

Eterni Sweden AB