teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Examensarbete - Öppen ansökan till NN – avdelningen för Projekt, Planering & Revisioner på Forsmark

Ansök nu

Examensarbete - Öppen ansökan till NN – avdelningen för Projekt, Planering & Revisioner på Forsmark

About the job

Power Climate Smarter living – det är vårt syfte. Vi är på jakt efter talangfulla studenter som vill hjälpa oss på vår resa mot ett fossilfritt liv. Genom att skriva ett examensarbete på Vattenfall får du en unik möjlighet att bidra till vårt syfte. Det enda vi begär av dig är att du frigör dina superkrafter och delar din energi med oss. 

Om examensarbetet 

NNLS – Långsiktigt planering och revisionsledning ansvarar bland annat för att samordna, planera och följa upp drift och underhållsverksamheten på Forsmark samt produktionsplanering. Exempel på inriktning av examensarbete kan röra ”Förslag på hur vi kan få stabilitet i långsiktiga planer genom att sätta upp ett systemstöd för åtgärder samt hitta beroenden i ett tidigt skede av den långsiktiga planeringen”. Alternativt ”Hur utveckla riskarbete inom egen avdelning”.

Studenten kan även få komma med intresseförslag/egen projektplan.

Detta uppdrag är för 1 student.

Your profile

Vi letar efter en student som vill arbeta mot ett fossilfritt liv inom en generation och som snart tar examen från dina akademiska studier. Du är även någon som identifierar dig med våra principer: Aktiv, Öppen, Positiv och Säkerhet 

  • Utbildning – Logistik, Energisystem, Riskhantering, Ingenjörsutbildning

  • Omfattning - 15 / 30hp  

  • Svenska

Additional information

  • Uppdraget startar: 2023-09-04 eller vid överenskommelse

  • Placeringsort: Forsmark

  • Ansökan – en kombinerad fil med ditt CV och personliga brev, samt en kopia av dina betyg. Bifoga även din projektplan eller ditt intresseområde.

  • Sista ansökningsdag är 2023-04-30. 

  • Kontaktperson och handledare på Vattenfall: Mattias Sålders, mattias.salders@vattenfall.com,  076-7892425 

Mångfald och inkludering – i allt vi gör 

Vi är övertygade om att heterogena team kan överträffa homogena team. Men vi kan bara frigöra och använda kraften av mångfald när alla känner sig inkluderade. Läs mer om vårt viktiga arbete med mångfald och inkludering https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/mangfald-inkludering/ 

About the company

Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. För att lyckas måste vi, som ett av Europas största energibolag, först bli helt fossilfria själva. Men det räcker inte. För att bidra till ett fossilfritt samhälle måste vi göra mer än att enbart fokusera på hållbar energiproduktion. 

För vi är övertygade om att om vi ska göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation måste vi nämligen se på utmaningen ur ett bredare perspektiv än att enbart producera energi på ett hållbart sätt. 

Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. 

Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se 

Eftersom Vattenfall är en del av den svenska kritiska infrastrukturen är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Det innebär, om denna position är säkerhetsklass, att slutkandidaterna kan vara föremål för en särskild säkerhetsprövning som är i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

 

Dela detta jobb

Examensarbete - Öppen ansökan till NN – avdelningen för Projekt, Planering & Revisioner på Forsmark

Vattenfall AB