teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Extra arbete däckhantering inom lager

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-08

Ansök nu

Extra arbete däckhantering inom lager

Om företaget
Svenska Motor är ett bilbolag med anor och tradition långt tillbaka i tiden. Idag är bolaget auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia på alla sina orter, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vid årsskiftet 2019/2020 slogs bolagen Gustaf E Bil AB och Svenska Motor i Västra Götaland AB ihop och verkar nu under namnet Svenska Motor Sverige AB.

Dina arbetsuppgifter
Är du på jakt efter ett deltids jobb där du får arbeta i trivsamma lokaler i Mariestad ? Är din största drivkraft att ha frihet under ansvar? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Premier en lagerarbetare till ett uppdrag hos vår kund i Mariestad . Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Premier!

Som lagerarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att sortera och placera gods till rätt del av lagret. Arbetet kommer främst bestå av att sortera och lagerhålla däck

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Vidare är det viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar. 

Din profil
Vi ser att du som söker trivs med att arbeta fysiskt. Då arbetet är fördelat på 3-4h varje vardag behöver du som söker redan ha studier eller arbete på minst 50%. Uppdraget sträcker sig över 6 veckor med start i mitten på mars.

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Extra arbete däckhantering inom lager

Premier Service AB