teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Färgbodsoperatör

Ort
Utgår

2023-09-28

Ansök nu

Färgbodsoperatör

Vill du bli en nyckelspelare på PLASMAN i Göteborg? Då ska du läsa mer om denna tjänsten som färgbodsoperatör som är ett kvällsskift måndag till fredag.

I denna tjänsten ingår det att övervaka och styra färgbod och kemprocessen. Initiera och delta i ett strukturerat förbättringsarbete. Reparation och underhåll av färgbodsprocessen. Hantering av SAP, fakturor, följesedlar, beställningar samt mottagning och inventering av material och färgprognoser. Ansvara över skid och fixturer samt efter Planeringens bestyckningsplan utföra nödvändiga ombestyckningar för att på bästa sätt optimera lackkapaciteten. Tjänsten innebär också löpande kontakter med både interna och externa kunder / leverantörer och beredare / tekniker. I arbetet ingår också att hålla en god ordning och reda samt bidra till att avdelningens mål uppfylls, initiera och delta i företagets strukturerade förbättringsarbete. Arbetet kommer att innebära stora möjligheter till att arbeta med eller i projekt.

Huvudsakliga arbetsområden:

  • Färg- och kemikaliehantering

  • Övervaka samt styra lackeringsprocessen

  • Göra korrigerande åtgärder för att minimera störningar

  • Aktivt delta i Plasmans verksamhetsutvecklingsprogram

  • Vidta lämpliga åtgärder vid avvikelser

  • Att verka utifrån arbetsinstruktioner, lagar, avtal, föreskrifter och policys

Vi söker dig med teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Kunskaper inom lackering och färglära samt truckkort är meriterande. Du behärskar Microsoft Office och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i både tal och skrift. Du har stor kvalitetsmedvetenhet och är en naturlig lagspelare med känsla för kommunikation och service. Då arbetsgruppen idag endast består av 19 medarbetare fördelat på 4 skift, krävs det att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Din personlighet är också av stor vikt, du ska ha en positiv attityd, stor nyfikenhet, stor initiativförmåga och gilla att lösa problem. Andra egenskaper som vi gärna ser att du har är: flexibilitet, struktur, prestigelöshet och ansvarstagande. Det krävs ett stort engagemang från dig som medarbetare för att ständigt höja vår servicenivå, både gentemot interna och externa kunder. 

Dela detta jobb

Logo
Färgbodsoperatör

WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB