teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fastighetschef för konsultuppdrag

Ansök nu

Fastighetschef för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

För kunds räkning söker vi en fastighetschef som kan gå in i ett uppdrag som startar igång omgående och beräknas pågå cirka sex månader. Om du är en erfaren ledare som uppskattar personalansvar och trivs att arbeta nära verksamheten kan detta uppdrag vara något för dig!

Uppdragsbeskrivning

Som fastighetschef arbetar du både operativt och strategiskt. Du kommer ansvara över förvaltning och utveckling av bostadsfastigheter hos vår kund.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

  • Personalansvar för ett team om cirka 10 personer.

  • Huvudansvar för fastighetsförvaltningen, operativt och strategiskt.

  • Budget och prognos.

  • Se till att myndighetskrav efterföljs.

  • Inneha kontakt med leverantörer, kunder och övriga intressenter.

  • Hantera avtalsfrågor och upphandlingar.

Det här uppdraget passar dig som är en engagerad ledare med gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.
 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.
 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

 

Dela detta jobb

Fastighetschef för konsultuppdrag

Fasticon AB