teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fastighetsförvaltare

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-10-04

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Vattenfall Eldistribution har över 1000 fastigheter i form av mark med eller utan byggnader på och samlar nu kompetensen för fastighetsförvaltning i en ny grupp. Här finns en möjlighet för dig att vara med och bygga upp vår nya förvaltningsorganisation. Du kommer sitta som spindeln i nätet och ha helhetsperspektivet för fastighetsförvaltningsfrågor. Du kommer ha möjlighet att utveckla arbetet och hitta nya värden för Eldistribution.

Du kommer att ingå i gruppen Anläggningsprestanda vars uppdrag är att statusövervaka i princip alla anläggningar inom eldistribution, både elektriska; transformatorer, nätstationer mm.  och icke elektriska; byggnader, mark, fundament mm. I det sistnämnda ingår fastighetsförvaltningen som kommer att utföras av ett team på 3-4 personer. I ansvaret ingår till en början att kravställa och upprätta ett fastighetsregister och till det lämpliga metoder och arbetssätt för att upprätthålla ordning och reda.  Sedan kommer det dagliga arbetet innebära:

 • Hantering av fastighetsdeklarationer

 • Registerhållning och vid behov ändring av felaktiga taxeringsuppgifter

 • Upplåtelser av nyttjanderätt och överlåtelser av egna fastigheter

 • Hantering av fastighetsrelaterade förelägganden

 • Hantering av externa remisser avseende Eldistributions fastigheter

 • Resa mellan kontoren men även runt om i landet vid behov.

Your profile

Vi söker dig som har

 • Akademisk examen inom exempelvis samhällsplanering, lantmäteri eller fastighetsrätt.

 • Kompetens inom relevant lagstiftning ex. jordabalken, miljöbalken etc.

 • Mycket strukturerat arbetssätt, självständighet, noggrannhet. God kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga

 • Meriterande med erfarenhet av förvaltning och administration inom fastighet

 • Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person tror vi att du gillar att skapa ordning och reda samt är serviceinriktad och trivs med att ha en sammanhållande roll. Du bygger partnerskap och samarbetar internt såväl som externt för att uppnå gemensamma mål. Vidare tror vi att du är prestigelös och ansvarstagande i ditt egna arbete.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang.

Additional information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Alexandra Donners Muhammed, 072-5204404. Fackliga representanter för denna tjänst är Anne-Marie Sjöbohm Akademikerna, Christian Ericsson Ledarna, Ulf Tengman SEKO, Asim Nokic Unionen. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Placeringsort: Solna, Trollhättan, Luleå eller Umeå

Vi ser fram emot din ansökan!
Anta din nästa utmaning och ansök senast 4 oktober 2023. Har du några frågor om din ansökan, kontakta rekryterare Hanna Korsby, hanna.korsby@vattenfall.com eller 070-2495138.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se.

About the company

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Dela detta jobb

Fastighetsförvaltare

Vattenfall AB