teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Fastighetsförvaltare

Ort
Utgår

2024-01-07

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Vill du vara med och arbeta hos en av Sveriges största fastighetsägare? Håller du med om att barnen är det viktigaste vi har? På SISAB får du möjlighet att arbeta med att förvalta framtidens utbildningsmiljöer i en av Europas mest expansiva regioner.

Rollen som Fastighetsförvaltare

Som förvaltare på SISAB ansvarar du för fastighetens hela ekonomi, kunder och långsiktiga underhållsplanering. I rollen som förvaltare är du projektägare för bygg- och driftprojekt i dina fastigheter och du har ett nära samarbete med SISAB:s projektavdelning beroende på projektens komplexitet. I ditt uppdrag krävs att du bygger goda relationer med SISAB:s kunder och är väl insatt i såväl deras behov som fastighetens och att du löpande kan göra avvägningar mellan dessa behov.

Som fastighetsförvaltare på SISAB tillhör du fastighetsförvaltningen där ca 160 personer arbetar uppdelat på 14 enheter. Som förvaltare ingår du i en enhet om 12 personer som ansvarar för ett förvaltningsområde. Du kommer att tillhöra ett glatt gäng med fyra fastighetsförvaltare, fyra fastighetsvärdar, tre tekniska förvaltare och en förvaltningsområdeschef, till vilken du är direktrapporterande.

Vem är du?

Som fastighetsförvaltare är ditt personliga engagemang viktigt och du tycker det är självklart att bygga goda relationer såväl internt som externt för att nå uppsatta mål. På SISAB finns många olika kompetenser under samma tak och god samarbetsförmåga är en framgångsfaktor som vi ser att du besitter. Du har förmågan att lyfta blicken, tänka långsiktigt och arbetar ständigt för att utveckla och förbättra arbetet.

Ordning och reda är en självklarhet för dig och du skapar struktur i det administrativa arbetet. Fastighetsägarrollen faller sig naturligt för dig och du trivs med det strategiska arbete som följer med den.

Du har förmåga att fokusera på både kommunikation och information till kund, planering och strategi kopplat till fastighetens ekonomi samtidigt som du hanterar underhålls- och projektportföljer.

Vi ser att du har:

  • Högskoleutbildning, lägst 2-årig kvalificerad yrkesutbildning (KY) inom fastighet/bygg eller liknande
  • Kompetens för att verka som BAS-P i underhållsarbeten
  • 3-4 års erfarenhet som förvaltare
  • Erfarenhet av budgetansvar
  • Erfarenhet av fastighetsrelaterade IT-system
  • Erfarenhet av fastighetsekonomi
  • B-körkort

SISAB erbjuder dig

På SISAB får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som arbetar aktivt med att skapa ett gemensamt synsätt och förhållningssätt. 

Med hållbarhet och smarta lösningar i fokus får du vara med och bidra till att skapa inspirerande utbildningsmiljöer som formar framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start.

Vi sitter i fina kontorslokaler vid Globen, Palmfelt Center. Förutom ett meningsfullt uppdrag får du en trygg arbetsgivare med ett uppskattat förmånspaket, som dessutom blivit utsett till Stockholms friskaste företag.
Vill du vara en del av ett engagerat team med mycket skratt, då är SISAB bolaget för dig!

Ansökan och rekryteringsprocess

Vi tycker det är viktigt med kompetensbaserad rekrytering och ett högt säkerhetstänk, därför tillämpar vi tester och bakgrundskontroller i alla våra rekryteringar. Du kan läsa mer om vår rekryteringsprocess här och mer om vårt företag som helhet hittar du på sisab.se.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Vi arbetar löpande med urval och tar gärna emot din ansökan snarast dock senast 2024-01-07. Vi tar endast emot ansökningar via länken i denna annons.

För mer information om tjänsten, kontakta Georg Severien, rekryterande Förvaltningsområdeschef, på 08-508 462 58 eller georg.severien@sisab.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sandra Mathisen, HR Business Partner, på 08-508 460 18 sandra.mathisen@sisab.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Fastighetsförvaltare

Skolfastigheter i Stockholm SISAB