teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetsskötare för långt uppdrag i norrort!

Ansök nu

Fastighetsskötare för långt uppdrag i norrort!

Just nu söker vi en fastighetsskötare för vår kunds räkning, som är ett kommersiellt fastighetsbolag! Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och har ett intresse för fastigheter och utemiljö. Uppdraget är på heltid och förväntas att starta omgående och pågå till 31-12-2023, med möjlighet till anställning hos vår kund efter uppdragsperiodens slut!

Om uppdraget
I rollen som fastighetsskötare kommer du huvudsakligen ansvara för att skapa en god utemiljö för vår kunds hyresgäster samt att aktivt arbeta med förbättringar och kostnadsbesparingar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ronderingar i och utanför fastigheterna
  • Yttre markskötsel
  • Halkbekämpning
  • skräpplockning
  • Ansvara för miljörum/soprum

Om dig
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning samt god erfarenhet av att arbeta med trädgårds- och yttre skötsel. Du har även relvanta utbildningar som krävs för att kunna hantera vanligt förekommande trädgårdsmaskiner i arbetet. Vidare har du god datavana samt B-körkort.

Som person är du självständig och ansvarstagande vad gäller att planera och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du serviceinriktad har en förståelse att se vad som behöver göras för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov.

Process och ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Vi tar referenser på slutkandidat.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lina Widevall på 0704993800.

Dela detta jobb

logo
Fastighetsskötare för långt uppdrag i norrort!

Devotum