teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetstekniker till Globenområdet!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Globenområdet!

För vår kunds räkning söker vi just nu en fastighetstekniker för konsultuppdrag i Globenområdet!  Uppdraget är på heltid och förväntas pågå i tre månader med start per omgående. Det finns dessutom goda möjligheter till förlängning av uppdraget. 

Om uppdraget
Som fastighetstekniker hos vår kund  arbetar du med att se till att ditt tilldelade fastighetsbestånd bestående av kontor och butiker, hålls i gott skick genom löpande skötsel, underhåll och reparationer. Du kommer att vara placerad  i Globenområdet och ingå i ett team med övriga fastighetstekniker, en teknisk förvaltare och en ansvarig driftchef som du rapporterar till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • ansvara för felanmälan och snabbt kunna hjälpa hyresgästerna
  • reparationer samt felavhjälpande underhåll
  • daglig tillsyn och rondering
  • ansvara för avläsningar av medieförbrukning
  • agera entreprenörsmottagare samt arbetsledning/styrning av dessa
  • medverka vid myndighetsbesiktningar
  • ansvara för brandskyddkontroller
  • administrativt arbete som består i beställningar, felrapportering och fakturahantering

 

Övrigt
Period: fr. o .m omgående och tre månader framåt med goda möjlighet till förlängning 
Omfattning: heltid 100%
Placering: Stockholm, Globenområdet

Om dig
Vi söker dig som har en fastighetsteknikerutbildning eller yrkeserfarenhet inom fastighetsteknik. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande roller och intresse för teknik. Du besitter grundläggande IT kunskaper och har körkort B.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi tror att du är initiativrik och uppskattar utmaningar, gillar att jobba i team och är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna”. Du vill ständigt hitta de bästa lösningarna samt drivs av att komma till avslut och nå uppsatta mål. I rollen som fastighetstekniker kommer du ha mycket hyresgästkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och förvaltar relationen med hyresgästerna väl.

Process och ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos Devotum. Nästa steg är en intervju hos oss på kunden. Bakgrundskontroll och referenstagning är en del av denna process. 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab  på 072-710 82 00 

 

Dela detta jobb

logo
Fastighetstekniker till Globenområdet!

Devotum