teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetstekniker till kund i Eskilstuna!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2023-10-19

Ansök nu

Fastighetstekniker till kund i Eskilstuna!

Just nu söker vi en fastighetstekniker till vår kund i Eskilstuna! Uppdraget är uppskattat till 100% och beräknat att starta omgående och pågå under 3 månader. 

Om tjänsten
I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna.

Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Proaktivt arbete och tillsyn för välskötta fastigheter
  • Daglig drift och skötsel med fokus på rent, snyggt och tryggt
  • Självständigt utföra reparationer och underhållsåtgärder
  • Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda
  • Systematiskt brandskyddsarbete mm.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker/ fastighetsskötare eller reparatör inom fastigheter.

Du har en bred praktisk kompetens med goda kunskaper inom felavhjälpande underhåll och reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en relevant yrkesutbildning. Det är även meriterande om du har kunskaper inom el, vvs och vitvaror. B-körkort är ett krav.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Uppdragslängd: 3 månader 
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Eskilstuna

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Referenstagning på slutkandidater är en del av processen.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Sanna Jurén på 072 897 82 65.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Fastighetstekniker till kund i Eskilstuna!

Devotum