teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Foodmark AB Gotland Söker Underhållstekniker

Företag Foodmark AB
Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Foodmark AB Gotland Söker Underhållstekniker

Foodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige.

Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag. Agra har funnits i över 130 år och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter närmare 5 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 1 miljard. Foodmark har 220 anställda och inom företagets kultur strävar man ständigt efter att kunna erbjuda sin personal möjligheter att utveckla sina färdigheter och göra framsteg inom företaget. Vår ambition är att inspirera till enkla och goda matupplevelser och detta gör vi med hjälp av våra varumärken Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt, Delikatessfabriken, Jensen’s, K-Salat och Mills.

För att läsa mer om oss, gå in på www.foodmark.se

Foodmark_plus_VM_2019_1.jpg
Till vår drift- och underhållsavdelning i Klintehamn söker vi en ny             Underhållstekniker

Om Gotlandsfabriken

I Klintehamn arbetare cirka 50 medarbetare året runt och upp till 80 medarbetare under högsäsong. Fabriken består utöver administrationen av tre avdelningar, lager, drift och underhållsavdelning samt produktion. Här produceras cirka 8 500 ton färdigvaror och halvfabrikat, fördelat på över 100 olika artiklar.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som underhållstekniker utför du både akut och förebyggande underhåll på vår maskinpark, har schemalagd beredskap, samt visst fastighetsunderhåll. Det ingår även arbeten med förbättringsåtgärder och nyinvesteringar. Drift och tillsyn av medier så som kyla, tryckluft, ångpanna/system, vatten och avlopp ingår också i det dagliga arbetet.

Arbetet är förlagt till 2-skift med skiftgång var fjärde vecka.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet från underhållsarbete och som har förståelse för vikten av ett systematiserat förebyggande underhåll.

Kunskaper inom svetsning, mekaniskt arbete, styrda produktionsmaskiner är väsentligt för denna tjänst. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom området.

Du har goda datakunskaper och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare krav är att du har B-körkort.

Som person bör du vara serviceinriktad, ordningsam, tekniskt intresserad och hjälpsam. Du har även en vilja att lära dig nya saker och en vilja att förbättra och förnya. Vidare är du ansvarsfull samt tar egna initiativ.

Vi erbjuder
Du får ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ.

Tillsammans med 5 stycken medarbetare i drift och underhållsavdelningen kommer du att vara med och bidra till fabrikens spännande utveckling. Vår personal har bra förmåner, såsom frukost, subventionerade luncher och friskvårdsbidrag.

Ansökan

Vi hoppas att just du är en av de personer vi söker. Sista ansökningsdag 2023-06-11                           

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Rep/underh Chef Dag Pettersson mail: dag.pettersson@foodmark.se  

Prodkoordinator/HR Tony Hansson mail: tony.hansson@foodmark.se Mobil: 0708502080                                                                                       

Välkommen med Din ansökan och CV via vårt rekryteringssystem som du finner på "ansök nu". 

Dela detta jobb

logga
Foodmark AB Gotland Söker Underhållstekniker

Foodmark AB