teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Fordonstekniker

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Fordonstekniker

Nu söker vi en tekniker som vill bli en del av vårt fantastiska team i Nyköping! Är du positiv, målmedveten och ser möjligheter? Vi med! Välkommen med din ansökan

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har hög känsla för service samtidigt som du är noggrann.

Vi önskar att du som söker har

  •  Slutförd fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet

  •  B-körkort

  •  Kunskaper inom diagnostik och felsökning

  •  God datorvana

Om jobbet
Som fordonstekniker hos oss ansvarar du för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon. 

På Holmgrens Bil i Nyköping är verkstaden som är auktoriserad för märkena BMW, MINI, MG och Ford. Har du erfarenhet från något eller flera av dessa märken är det meriterande.

Omfattning: Heltid, 100%
Arbetstider: 07:00-16:00
Placeringsort: Nyköping
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädjerespektansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram och karriärsida.

Ansökan
Hos oss är det enkelt att söka jobb! Du väljer själv om du vill bifoga ett CV eller fylla i ansökningsformuläret. 

Sista ansökningsdag är den 8 oktober 2023. Vi arbetar löpande med urvalet vilket kan innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdag. 
Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Servicechef Maria Nordenberg på maria.nordenberg@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Fordonstekniker

Holmgrens Bil AB