teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Forsmarks Kraftgrupp AB söker Medarbetare till instrumentunderhåll

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-06-02

Ansök nu

Forsmarks Kraftgrupp AB söker Medarbetare till instrumentunderhåll

About the job

Vill du vara med och underhålla och utveckla våra kärnkraftsanläggningarsamtidigt som du bidrar till Sveriges fossilfria elförsörjning? Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Forsmarks Kraftgrupp AB.

Vad ska du göra?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande och avhjälpande instrumentunderhåll på reaktor- och turbinsystem där analog teknik blandas med digital. Du deltar aktivt i det operativa arbetet tillsammans med övriga på gruppen. Du kommer att delta i felsökningsinsatser och utvärdera utförda underhållsåtgärder. I rollen ingår också att du deltar i förnyelsearbete där vårt ansvar är att medverka i projekt där vi bl.a. utför provningen efter utfört montage. 

Forsmarks Kraftgrupp söker nu två medarbetare till gruppen instrumentunderhåll för Forsmark 2 som består av ca 14 medarbetare.  Vår grupp består av Underhållsingenjörer, Systemingenjörer, Processingenjörer, arbetsledare och gruppchef.  Hos oss har du möjlighet till kompetensutveckling och avancera inom gruppen.

Your profile

Vem är du?

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom teknikområdet. Har du högre utbildning eller arbetslivserfarenhet från processindustrin inom instrumentunderhåll, elektronik eller mät- och reglerteknik ses det som meriterande. Erfarenhet av ABB/Siemens automationssystem är också meriterande.

Du har lätt för att skapa kontakt, vårda dina relationer och arbeta tillsammans med andra människor. Du drivs av ett genuint intresse för teknik och gillar att lära dig nya saker. I rollen ingår en del administration så du behöver ha vana av eller intresse för att dokumentera ditt arbete på ett bra sätt. Förutom att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift så behöver du även kunna läsa och förstå teknisk engelska

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten och blir aktuellt när viss erfarenhetsnivå uppnåtts. B-körkort är därför ett krav.

Här får du möjlighet till ett varierande och roligt arbete där du arbetar både självständigt och i grupp. Eftersom vi ofta arbetar på driftsatt utrustning kommer det att ge dig en bra förståelse för processen men det krävs det att du är fokuserad och kvalitetsmedveten.

Additional information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Andreas Söderlund, 070-5675088 eller enhetschef Erika Kjetselberg, 072-2082820

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Ida Fågelqvist, 070-048 76 82

Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Anders Karlsson, Ledarna – Ida Engvall Walther, SEKO – Henrik Persson, Unionen – Jenny Elmesiöö. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 2 juni 2023. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Forsmarks Kraftgrupp AB söker Medarbetare till instrumentunderhåll

Vattenfall AB