teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Geotekniker - utbildning och säljsupport till Kojapo

Ort
Utgår

2023-04-12

Ansök nu

Geotekniker - utbildning och säljsupport till Kojapo

Sedan starten 1972 har vi varit en stabil aktör i det system som säkerställer att dricksvatten kan distribueras till svenska industrier, fastigheter och hushåll på ett säkert sätt. Från början verkade vi inom åkeribranschen där vi ofta lade märke till stora säkerhetsbrister i samband med VA-arbeten. Vi bestämde oss för att göra något åt det. Sedan 1979 heter vi Kojapo och säljer och hyr ut ett brett sortiment kvalitets- och säkerhetsprodukter som underlättar arbetet och framförallt minskar säkerhetsriskerna för alla de fackmän som arbetar i och kring schakter, brunnar samt avlopps- och vattenreningsverk. Våra produkter förebygger belastningsskador, akuta skador och till och med dödsfall som kan ske när säkerhetsrutiner vid schaktning och släntning brister

Kojapo som är i en spännande tillväxtfas söker nu en entusiastisk och erfaren geokonstruktör/geotekniker för att utbilda och stärka kunskapen om våra produkter hos befintliga och nya kunder i hela Sverige. Du kommer att arbeta i vår utbildningslokal samt externt på olika platser i landet.

Om rollen!

I rollen ingår b.la:

  • Att utbilda geotekniker och VA-konsulter i vår fina utbildningssal samt externt på olika platser i Sverige.

  • Skapa utbildningspaket och ta fram dokument för AMA anläggning m.m.

  • Förbättra texter och koder för AMA och kommunala materialhandböcker.

  • Skapa metodbeskrivningar för användning av våra spontsystem.

  • Delta i säljbesök och uppstart av projekt där det finns geotekniker med från beställarsidan.

  • Bidra till förändringsarbetet av branschen och delta på Grundläggningsdagen samt Påldagen med egna presentationer om intressanta kundcase.

Du utgår från vårt nya fina kontor söder om Stockholm och i rollen ingår ett par resdagar per månad.

Vem är du?

Vi söker dig med civilingenjörsutbildning i grunden och flerårig erfarenhet av arbete som geotekniker eller konstruktör. Du har praktisk erfarenhet av geotekniska beräkningsprogram och Office 365 samt är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad, noggrann och utåtriktad person som trivs med andra människor. Då rollen innebär att du kommer föreläsa och utbilda både externt och internt är det viktigt att du är pedagogisk och trivs med att prata inför andra människor.

Vad kan vi erbjuda dig?

Kojapo är ett ledande företag inom geotekniska lösningar och är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder. Vi är ett innovativt företag som alltid strävar efter att utveckla och förbättra våra produkter och tjänster. Vi tror att våra anställda är vår viktigaste resurs och sätter stor vikt vid att främja deras utveckling och välbefinnande.

Att jobba hos oss ger dig möjlighet att få vara med i en spännande fas där vi har som tydligt mål att expandera. Du kommer till ett mindre och trevligt företag där stämningen är god och där man hjälper varandra. Hos oss kommer du att utgöra en mycket viktig roll. För rätt person erbjuder vi ett utmanande och givande arbete med möjligheten att vara med och påverka företagets positiva utveckling.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Kojapo med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@jeffersonwells.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Geotekniker - utbildning och säljsupport till Kojapo

Jefferson Wells