teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Granitor Electro söker framtidens elektriker

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Granitor Electro söker framtidens elektriker

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du som elektriker vara med och bidra till en bättre miljö för en framtida generation?

På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen och gör positiv skillnad genom elektrifiering och klimatsmarta lösningar.

När du blir anställd hos oss får du ett välkomnande genom en strukturerad introduktion som speglar den familjära känslan i det stora bolaget.

Vi ser fram emot ansökningar från elektriker som vill arbeta inom avtalsservice eller entreprenader.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig! 

På vår avdelning i Halmstad är vi idag ca 30 medarbetare och ingår i Region Sydväst. Vår rekryterande chef Stefan Bermhed svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter i annonsen.

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

logo
Granitor Electro söker framtidens elektriker

Granitor Electro AB