teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Hjullastarförare till Essity 2023

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Hjullastarförare till Essity 2023

Om företaget
Essity Hygiene and Health AB, Edet Bruk är ett pappersbruk som producerar toa och hushållspapper. Fabriken har ett flertal olika produktionsavsnitt i sin tillverkning såsom massaberedning, papperstillverkning och konvertering. Som semestersättare i produktionen ersätter du ordinarie personal som har semester och du ingår i ett arbetslag. Du kommer tillsammans med arbetskamrater ansvara för drift och funktion på produktionslinjer, allt med fokus på säkerhet och kvalitet. Det är ett fysiskt arbete, som stundtals är krävande, varvat med arbetsuppgifter som är lättare.

Dina arbetsuppgifter
Inför sommaren 2023 söker vi sommarvikarier till vår kund Essity Hygiene & Health i Lilla Edet. Har du erfarenhet av tillverkningsindustrin och har arbetat som hjullastarförare innan, då är detta ett sommarjobb för dig! Arbetstiden är heltid, Arbetstid är ett rullande 5-skift och arbetsperioden sträcker sig från maj - augusti. Antalet veckor du arbetar kan variera. Ange tydligt i din ansökan vilka behörigheter du har.

Din profil
Vi ser att du har en teknisk bakgrund och erfarenhet från industriarbete. Som person är du stresstålig, driven, har en stor vilja samt motivation att lära. Du tycker om att arbeta fysiskt, förstår processer och har en teknikförståelse. Krav är B-Körkort och tillgång till bil Traverskort + erfarenhet Hjullastarkort med godshantering

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Nathalie Stenman 0707-858413. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

 

 

Dela detta jobb

logga
Hjullastarförare till Essity 2023

Premier Service AB