teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Industribagare till livsmedelsproduktion i Ekeby

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Industribagare till livsmedelsproduktion i Ekeby

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en kvalitetsmedveten person med tidigare erfarenhet av bageriverksamhet eller livsmedelsproduktion? Tycker du om att arbeta i ett team där varje enskild individ är en värdefull medspelare? Då kan detta vara tjänsten för dig!

För vår kunds räkning söker vi nu industribagare för arbete i deras produktion. Vår kund är ett internationellt företag inom livsmedelsbranschen och är belägna i Ekeby.

Arbetsuppgifterna består till största del av:

• Produktion av livsmedel på linjer
• Utvärdering av kvaliteten på produkterna, men också ditt eget arbete
• Samarbete med övriga delar av linjerna för bästa möjliga resultat

Personprofil
Tjänsten passar dig som har en god fysik då tunga lyft är vanligt förekommande och har erfarenhet av arbete inom industribageri eller processlinjer. Det är även av vikt att du behärskar det svenska och engelska språket.

Vidare är det en stor merit om du har erfarenhet av Flowpack-maskiner, eller annan erfarenhet av maskiner inom industri.
Förmodligen har du erfarenhet/arbetar du i dagsläget i en liknande produktion och känner dig redo för nästa steg i din karriär. Du trivs i en roll med varierade arbetsuppgifter och som person är det viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Vidare är du social och duktig på att kommunicera med dina kollegor.

Krav för tjänsten:

• Erfarenhet av bageri/processlinjer
• Svenska samt engelska obehindrat i tal och skrift

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 2, 3-skift eller nattarbete
Plats: Ekeby

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Industribagare till livsmedelsproduktion i Ekeby

PerformIQ