teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ingenjör Microelektronik i Norrtälje

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Ingenjör Microelektronik i Norrtälje

NOTE Norrtälje AB söker två ingenjörer till fabriken i Norrtälje. I fabriken tillverkas elektronikbaserade produkter på kundens uppdrag. Dedikerade produktionsteam är våra produktexperter. Du kommer ingå i ett kompetent och supporterande ingenjörsteam på vår mikroelektronikavdelning som behöver utökas i linje med vår expansion.

NOTE Norrtelje AB går mycket bra och arbetar med en rad internationella bolag runt om i världen.

Du arbetar 3-skift vilket innebär arbete dag, kväll och vissa lördagar. Mycket viktigt att du kan ta dig till arbetsplatsen. Detta kräver att du bor inom cykelavstånd eller har körkort.

Läs gärna mer om din nya arbetsgivare här: https://www.note-ems.com/ 

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som ingenjör hos Microelectronics Operations innefattar ansvar inom ett eller flera processområden där du både deltar i och stöttar det operativa arbetet. Du kommer att samarbeta med andra ingenjörer, stötta operatörerna och jobba hands-on med utrustningar.

Arbete på NOTE microelectronics operations innebär ett nära samarbete med det skiftlag som du tillhör. Produkten är högteknologisk och tillverkningen sker med diebonding, trådbondning, geometriska och elektriska tester i ett renrum.

Din bakgrund

Högskoleingenjör inom elektronik/fysik/produktion, eller motsvarande erfarenhet från elektronikbranschen. Tidigare erfarenhet från arbete i renrum, mikroelektronik eller automatiserade system ses som meriterande.

Är du precis i början av din karriär eller till och med nyexaminerad är du hjärtligt välkommen med din ansökan.

Du som person

Personen vi söker behöver tycka om både människor och mikroelektronik. Du är tekniskt nyfiken, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor.

Din ansökan

NOTE Norrtelje AB samarbetar med Thalamus i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Sanja Kolar på 070-860 82 52 Sista ansökningsdag är 30/6 2023. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Dela detta jobb

Ingenjör Microelektronik i Norrtälje

Thalamus AB