teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ingenjör Norrköping

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2023-04-03

Ansök nu

Ingenjör Norrköping

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Norrköping som söker en ingenjör för hantering av reservdelar till affärsområdet PKR Recovery Boilers- Recovery Power Services. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som ingenjör är:

  • Hantera och driva projekten gällande offerter, försäljning och leverans
  • Göra tidsplan samt arbeta med uppföljning
  • Förhandla och sätta leveransvillkor med kunder

I rollen förekommer resor, i huvudsak inom Sverige. 
Du kommer ingå i ett team om fyra kollegor som arbetar med projektledning, försäljning, montageledning och service. Du har daglig kontakt med dina finska kollegor då produkthemmet för PKR Recovery Boilers- Recovery Power Services finns i Finland.

Från kontoret i Norrköping genomför ANDRITZ projekt som omfattar allt från större moderniseringar och uppgraderingar till byte av större och mindre tryckkärlsdelar, årliga revisioner och 24/7 service. Detta inkluderar konstruktion, besiktningar och tillverkning i den egna verkstaden och dokumentation. 
Kontoret i Norrköping kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde.

Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund

  • Du är högskoleingenjör/ civilingenjör eller motsvarande. Lämplig utbildning är maskin, energi eller mekanik. Vi ser även att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år.
  • Önskad systemkompetens är AutocCad och SAP.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska. (Gärna finska)
  • Körkort B.
  • Mycket meriterande med grundläggande kunskaper inom pannor, trycksatta kärl,  Sodapannor etc.
  • Det är en fördel om du bor i Norrköping med omnejd men det är inte ett krav.

Du som person
Vi söker dig som tycker om både människor och maskiner. Du är affärsmässig, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor. 

Du söker arbete hos en arbetsgivare med högt i tak, det går mycket bra för ANDRITZ och en stor del i framgången är lagandan på ditt kontor och med övriga kollegor runt om i Sverige. 

Din ansökan
ANDRITZ i Norrköping samarbetar med Thalamus i denna inhyrning. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Camilla Molander 070-307 12 50. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag som är 10/3-23. 

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag!  Vi ser fram emot att läsa din ansökan.
You are most welcome to send your CV/Resumé in either Swedish or English. 

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 360 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/ www.andritz.com

Dela detta jobb

Ingenjör Norrköping

Thalamus AB