teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ingenjörer inom underhållsteknik förnyelse - Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Ingenjörer inom underhållsteknik förnyelse - Forsmarks Kraftgrupp

About the job

Är du tekniskt intresserad och brinner för underhållsfrågor, tycker om att driva ett ärende från uppstart till avslut samt att leda andra? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu söker vi ingenjörer till gruppen Underhållsteknik förnyelse som ingår i avdelningen underhåll på Forsmarks Kraftgrupp
Vad ska du göra?

Dina främsta uppgifter kommer bli att driva uppdrag från uppstart till avslut för komponentutbyten och andra underhållsåtgärder, via vår process Underhåll med konstruktionsstöd (UMK-processen):

  • Tillgodose underhållsintressen såsom komponentval, reservdelar, underhållsprogram och underhållsmässighet.

  • Ansvara över framdrift, tidplan och ekonomi.

  • Tillse att alla steg i processen görs med kvalitet tillsammans med dina tilldelade resurser i din grupp som du sammanhåller.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med en stor variation i arbetsuppgifter, i en miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Hos oss får du eget ansvar och god kompetensutveckling, med möjlighet att utvecklas till underhållsledare, som leder och koordinerar underhållsavdelningens arbete vid anläggningsförnyelser.

Du kommer att ingå i ett fantastiskt team bestående av 13st medarbetare där vi har en trivsam stämning och ett bra klimat som kommer ge dig stöd i dina arbetsuppgifter. Rollen innebär ett tätt samarbete med representanter från andra avdelningar på Forsmark så som konstruktion, inköp och produktion samt externa parter.

Your profile

Vi ser gärna att du har:

  • Som lägst en teknisk gymnasieutbildning och relevant arbetslivserfarenhet inom teknik eller underhållsverksamhet.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska

  • Goda kunskaper i Office-paketet

För att lyckas i rollen behöver du vara en positiv och engagerad ledare som vet hur man överför den energin till sina resursmedlemmar för att nå bästa resultat och för att slutföra ärendet. Du vågar ta för dig och skapar förutsättningar för att driva ärendet vidare i processen för att nå framdrift, även när vägen framåt inte är uppenbar.

Har du erfarenhet inom projektledning, samordning eller arbetsledning är det meriterande. Har du en bakgrund från industrin ser vi även det som positivt.

Additional information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Kristofer Lukin tfn 070-368 14 34 eller Jennifer Jansson tfn 070- 525 56 18 som jobbar i gruppen.

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Agnes Jansson tfn 070-295 67 43

Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Anders Karlsson, Ledarna – Jörgen von Ubisch, SEKO – Henrik Persson, Unionen – Jenny Elmesiöö. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 11 juni. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter. Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Dela detta jobb

Ingenjörer inom underhållsteknik förnyelse - Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB