teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ingenjörsstudent till Nordion Energi!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Ingenjörsstudent till Nordion Energi!

Vill du bli en del av ett energibolag vars mål är att driva omställningen mot 100% grön energi? Är du ingenjörsstudent och vill ha ett flexibelt arbete? Är ditt svar ja på dessa frågor så är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Nordion Energi är en ny koncern som bildats för att vara med och driva omställningen mot 100% grön energi. Nordion Energi består av Swedegas och Weum som arbetar med infrastruktur och klimatneutral distribution av gas. I koncernen ingår även Falbygdens Energi. I dagsläget rådet det ingen brist på förnybar energi. Utmaningen handlar om hur vi kan göra energin tillgänglig där den behövs, när den behövs och till ett konkurrenskraftigt pris. Här spelar infrastrukturen en avgörande roll.

Vi söker en ingenjörsstudent som kommer arbeta med att administrera plan- och bygglovsärenden via email. Nordion Energi har idag 270 mil ledningar. Kring dessa ledningar inkommer ärenden angående bygglov eller detaljplaner. Din uppgift är att reda ut ifall Nordion berörs av detta eller inte och svara på dessa ärenden. Vi söker därför dig med en generell förståelse kring infrastruktur, detaljplaner och bygglovsärenden.

Du erbjuds

 • En utvecklande deltidstjänst där du får bestämma dina egna arbetstider

 • Möjlighet till utveckling i ett nystartat energibolag med målet 100% grön energi

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsbeskrivning

 • Via mail administrera plan- och bygglovsärenden

 • Läsa, förstå, analysera och svara på dessa ärenden

Vi söker dig som

 • Studerar en utbildning kopplat till infrastruktur, energi eller liknande. Exempelvis väg- och vatten, lantmäteri, samhällsbyggnad eller annan ingenjörsutbildning och har minst ett år kvar av studierna

 • Har en generell förståelse kring infrastruktur, detaljplaner och bygglovsärenden.

Som person är du:

 • Självgående

 • Noggrann

 • Nyfiken

Övrig information

 • Start: Augusti

 • Omfattning: Deltid, varierande arbetstider

 • Placering: Malmö, men största delen av arbetet kommer kunna göras hemifrån

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi arbetar med evidensbaserad rekrytering, läs gärna mer om vår rekryteringsprocess här.

Det första steget i rekryteringsprocessen består av två psykometriska tester. På Academic Work tror vi på potential och psykometriska tester hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Tester gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande. Här kan du läsa mer om evidensbaserad rekrytering!

Dela detta jobb

Ingenjörsstudent till Nordion Energi!

Academic Work