teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Installationskonsult till företag som gör skillnad!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-03-20

Ansök nu

Installationskonsult till företag som gör skillnad!

Vill du arbeta i en teknisk och kundorienterad roll och motiveras av att se hur dina insatser ger resultat och bidrar till samhällsnytta? Vi söker dig som har erfarenhet av installation och problemlösning, eftersom dina arbetsuppgifter innefattar installation av applikationer åt kunder genom fjärranslutning till deras server i uteslutande Windows-miljö. På den här arbetsplatsen kommer du trivas om du vill arbeta i ett kompetent team där ni driver och utvecklar processerna i team och enskilt!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med allt från att uppgradera applikationer hos befintliga kunder till installation i samband med införanden hos nya kunder. Du kommer då att arbeta med web-, server och klientapplikationer i Microsoft-miljö. Denna roll är långsiktig och vår kund letar efter dig som tycker tjänsten känns intressant på lång sikt. Denna tjänst passar bäst för dig som vill arbeta i en konsulterande roll där du får utlopp för din tekniska kompetens och problemlösande förmåga i en roll som har IT-teknisk karaktär.

Du erbjuds

 • Arbeta med applikationer som gör samhällsnytta på riktigt. Ditt arbete förenklar och förgyller många människors liv - vilket är en anledning att känna stolthet över ditt jobb.
 • En roll för dig som trivs med att arbeta i en teknisk och problemlösande roll där du även får bistå kunder med hög servicekvalitet.
 • Du kommer inledningsvis få en gedigen introduktion från dina närmsta kollegor och kommer ha en mentor att tillgå under en tid framöver.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som installationskonsult kommer du arbeta med att installera applikationer åt kunder genom fjärranslutning till kunds server i uteslutande windowsmiljö.

Du kommer till exempel att:

 • Ta kontakt med kunden för att få inloggningsuppgifter
 • Gå in på kundens server och installera programvaran
 • Jobbar med att hosta lösningar och se till att det sker på ett säkert sätt
 • Genomgående dokumentera arbetet samt ge uppföljning till kunden

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis som nätverkstekniker eller systemutvecklare.

Vidare ser vi att du:

 • Har erfarenhet av att installera web-lösningar samt installera servrar och klient-applikationer
 • Har goda kunskaper i Microsoft OS
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då du dagligen kommer ha telefon- och mailkontakt med kunder på den svenska marknaden

Det är även meriterande om du:

 • Har arbetat i en supportorganisation eller på en intern IT-avdelning
 • Har viss kunskap MS-SQL och/eller Oracle databaser

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har ett starkt service-tänk då du behöver kunna ta till dig användarens problem för att kunna hjälpa till på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Övrig information

 • Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Heltid, långsiktigt och löpande
 • Sundbyberg, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Installationskonsult till företag som gör skillnad!

Academic Work