teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Installationstekniker till Transtema i Rosersberg/Kista

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Installationstekniker till Transtema i Rosersberg/Kista

Har du erfarenhet av serverinstallationer och ett intresse för teknik?

Transtema söker just nu drivna installationstekniker till deras kund i Rosersberg/Kista! Om du är intresserad av att utvecklas som installationstekniker och få jobba på ett av Sveriges största telekombolag är du varmt välkommen att skicka in din ansökan hos oss på Ed:Za!

Om företaget

På Transtema blir du en del av ett spännande företag som växer snabbt och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Transtema finns på över 85 orter i Sverige och deras kultur präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar och engagemang för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Om teamet och rollen

Transtema söker nu installationstekniker till deras kund i Rosersberg och Kista som kommer att vara en del av ett kompetent team som kommer att ansvara för att servrar, nätverk och annan typ av hårdvara installeras och fungerar.

Kunden är ett av Sveriges största telekombolag och du kommer ha varierade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att underhålla och övervaka installerad hårdvara, arbeta med konfiguration och dokumentation samt koppla och driftsätta utrustning. Du kommer även få installera samt sköta underhåll av bl.a. servrar, nätverk och system.

Om dig

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av serverinstallationer och kabeldragning.

  • Har arbetat i datahallar tidigare och utfört installationer av servrar, routrar och switchar.

  • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift och grundläggande kunskaper i svenska.

Som person är du kommunikativ, noggrann och gillar att jobba med problemlösning. Du är också en lagspelare som trivs med att jobba med andra, är ödmjuk och tar gärna emot feedback.

Din framtid

Du kommer initialt vara anställd av Ed:Za. Dock är ett tydligt mål om allt går som det skall att du kommer att gå över i fast anställning.

Att vara en del av samarbetet mellan transtema och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Tillsammans med ditt driv, ambition och nyfikenhet blir det en kraftfull kombination.

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

 

 

Dela detta jobb

Installationstekniker till Transtema i Rosersberg/Kista

EdZa AB