teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

JOAB i Blomstermåla söker en servicemekaniker

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

JOAB i Blomstermåla söker en servicemekaniker

Om företaget
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 280 anställda.
Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar.
Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi, med kontroll och kvalité i enlighet med kraven för ISO 9001 och ISO 14001.
JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Är du en kompetent mekaniker som brinner för kundservice och som vill vara en bidragande del i att JOAB inte enbart behåller utan även ökar sin servicegrad gentemot sina kunder? Då kan detta vara intressant för dig!
Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader.
I Blomstermåla är vi specialiserade på Sopbilar och de kommer bli en naturlig del i din arbetsdag.
Arbetet innebär fokus på mekanik, hydraulik, el och styrsystem. Arbetet innefattar service i verkstad, dels även ute på fält.

Stor del av arbetet sker i fält vilket innebär att du behöver vara flexibel och trivas med resor. Arbetet kräver att man behöver vara självdrivande och trivas med att arbeta nära kunden.
Att trivas med samarbeten och att ställa upp för dina arbetskollegor är viktigt liksom att man delar med sig av sin kunskap och nyttjar andras erfarenheter för att säkerställa bästa resultat till kunden.
Är du en person som ser möjligheter i stället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden, då kan tjänsten vara helt rätt för dig.
Vi erbjuder dig en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på vardagar.
Du blir anställd av oss på Premier med mycket goda möjligheter till övertag av kund efter 6 månader.

Din profil
För att lyckas i rollen som mekaniker är det viktigt att du är intresserad av teknik och vill utvecklas. Erfarenhet av arbete med felsökning och reparationer inom el, hydraulik är viktigt.
Har du även erfarenhet av att programmera mjukvara är det en mycket stor fördel.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av vårt serviceteam där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling.
Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som i skrift är ett krav.

B körkort är också ett krav.
C körkort är meriterande.

Låter detta intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på anna.svensson@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se

Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag eller senast 7 maj.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda.

Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

 

 

Dela detta jobb

logga
JOAB i Blomstermåla söker en servicemekaniker

Premier Service AB