teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kalibreringsingenjör

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-10-16

Ansök nu

Kalibreringsingenjör

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi en teknikintresserad och ansvarstagande kalibreringsingenjör som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.  

OM TJÄNSTEN

Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad utvecklingsavdelning med cirka 90 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer att ansvara för organisation av instrument på vårt testlabb, utrusta labbet med lämplig mätutrustning och sköta uppmärkning av instrument och utrustning. I jobbet ingår att registrera information i databassystem och hålla det uppdaterat. Du lägger upp kalibreringsschema för fast mätutrustning i riggar och kommunicerar de till verksamheten. Du utför kontroll och kalibrering av olika typer av mätutrustning, utfärdar och granskar kalibreringsprotokoll, ser till att all utrustning uppfyller krav på mätnoggrannhet med mera. Utöver det deltar du även i arbetet att utveckla kalibreringsverksamheten så att den uppfyller krav enligt EN17025.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig med mätteknisk kompetens, kunskap i matte, statistik och sannolikhetskalkyl. Du kan beräkna standardavvikelse och mätosäkerhet och har ett brinnande intresse för att utveckla verksamhet mot att uppfylla allmänna kompetenskrav för provnings- och kalibreringslaboratorier enligt EN17025. Du har erfarenhet av arbete i databassystem och giller administrativt arbete och i kombination med att arbeta ”hands on” med givare och mätinstrument. Om du tidigare arbetat med ledningsprocess och kalibreringsrutiner i testlabb så är det meriterande. Vi ser gärna att du är noggrann och ansvarstagande med ett genuint teknikintresse. Eftersom vår koncern är global behöver du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

OM ANSÖKAN 

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 16 oktober 2023. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss.

MER OM OSS
Vi finns för att ge världen bättre energilösningar. Ända sedan 1952 har vi arbetat passionerat och målinriktat med att utveckla nya metoder för bättre energieffektivitet. På så sätt spelar vi en viktig roll i den globala omställningen till ett mer hållbart samhälle. Våra produkter förlitar sig på den finaste svenska ingenjörskonsten. Vi har en stark marknadsposition och gör stora satsningar för framtiden. Vår företagskultur är familjär och entreprenörsdriven. Den bygger på lång tradition och en rik historia där ledorden är enkelhet, ödmjukhet och pålitlighet. Vi ser långsiktigt på din anställning och erbjuder dig en arbetsplats med goda karriärmöjligheter. Tillsammans ser vi till att du får utlopp för din talang, kreativitet och kunskap.

NIBE I SIFFROR
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

Daniel Gerbeth

Ansvarig för testlabb

0433-27 30 00

daniel.gerbeth@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Kalibreringsingenjör

NIBE AB