teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kemiingenjör

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-07

Ansök nu

Kemiingenjör

OM NIBE

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi en noggrann och strukturerad Kemiingenjör till vårt team i Markaryd som vill ansvara för att våra produkter är bra för både människa och miljö tillsammans med ett engagerat team.

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

Som ett världsledande innovationsföretag har vi en viktig roll i den globala omställningen till ett hållbart samhälle. Vi är ett börsnoterat bolag med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans ser vi till att både du och företaget trivs och utvecklas!

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder.

OM TJÄNSTEN

Som Kemiingenjör hos oss på det Globala hållbarhetsteamet (en del av Kvalitetsteamet) blir du en del av ett av ett engagerat team om 8 personer. 

Vi växer i Sverige och internationellt och erbjuder dig ett intressant och framtidsinriktat jobb. Det är ett varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Du ansvarar för vilka substanser och material som används i våra produkter för att säkerställa att vi sätter produkter på marknaden som är bra för både människa och miljö. Du kommer att kommunicera och samarbeta med många olika kontaktytor inom bolaget, med externa leverantörer och med NIBE-koncernens dotterbolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att upprätthålla och utbilda i de system och processer som används för att kontrollera substanser och material till våra produkter. Du kommer även ansvara för att  verifiera materialdeklarationer och analysrapporter. Därutöver håller du dig uppdaterad på gällande och relevanta standarder och lagar inom området.

DIN PROFIL

Vi söker dig med Civilingenjörsexamen med inriktning inom kemi eller material samt ett par års arbetslivserfarenhet inom området. 

Som person är du noggrann, har tålamod, kan arbeta självständigt och självklart en härlig tillgång till vårt team. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal & skrift. 

Det är du som ska kontrollera och kvalitetssäkra råmaterial och inköpskomponenter och se till att de uppfyller lagkraven och du kommer samarbeta mycket med Supplier Quality Assurance teamet. 

Vidare ser vi det som ett stort plus om du har erfarenhet eller tycker det är kul att utbilda, då vi supporterar hela NIBE Group och undervisar i olika processer och system. 

Då det gäller dina personliga egenskaper vill vi highlighta din förmåga att planera och organisera. Du tar ett stort ansvar för leveransen och driver själv olika aktiviteter för att nå målen. Du är van vid att följa instruktioner och rutiner och även att förbättra processer.

NIBE har korats till Karriärsföretag 2023, som är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Företaget Karriärsföretagen tilldelade priset med följande ord:

"NIBE är en innovativ och etablerad arbetsgivare som har etablerat ett mycket starkt och attraktivt employer brand. Engagemang och delaktighet genomsyrar företaget och kulturen, och här finns många karriär- och utvecklingsmöjligheter för medarbetarna. NIBE har etablerat en nära relation till young professionals och den som börjar sin karriär här är nästintill garanterad en mycket spännande karriär!"

ANSÖKAN

I denna rekryteringsprocess samarbetar NIBE AB med Qarat och alla ansökningar går via dem. Varmt välkommen att skicka in din ansökan via annonsen, https://www.qarat.se/jobs/2529048-kemiingenjor-till-nibe [qarat.se].  Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och skicka gärna in din ansökan till Qarat senast den 7 april 2023. För mer information är du välkommen att kontakta Karin Stenberg på 0723 37 77 90 eller karin@qarat.se. Qarat arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering.

OM QARAT

Qarat är en komplett leverantör av rekrytering, search/headhunting, samt digitala verktyg inom utbildning och kommunikation online, såsom LeadersAPP.

Vi arbetar med hela rekryteringsprocesser, rådgivare i delar av en process samt med konfidentiella searchprocesser. Inom ledningsgruppsutveckling / grupputveckling erbjuder vi Sveriges främsta konsulter inom området.

Dela detta jobb

logga
Kemiingenjör

NIBE AB