teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

KONCEPTINGENJÖ­R TILL SEJFO

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-07

Ansök nu

KONCEPTINGENJÖ­R TILL SEJFO

Vill du vara med på en resa där du får chansen att realisera kunders visioner till smarta och lönsamma produktionsutrustningar? Sejfo Group söker nu en Konceptingenjör som ska hjälpa till att starka teamet. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Sejfo Group erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den professionella aktör som alla pratar om i branschen. Du kommer vara en viktig del av den fortsatta resan och få ett stort förtroende att utveckla verksamheten och utvecklas som person. Teamet på Sejfo Group består av erfarna och kompetenta kollegor inom produktionsteknik och automation och du kommer få jobba mot kunder som Volvo, Scania och Astra Zeneca. Som konceptingenjör kommer du skapa konceptlösningar för olika sorters produktionsutrustningar. Allt från enklare transportlösningar till avancerade robotlösningar, special maskiner och monteringslinjer kommer vara en del av din vardag. Inga lösningar är den andra lik och därför kommer din vardag alltid bestå av olika moment och vara varierande. Du kommer ha tät kundkontakt bolla idéer och tankar med kollegor för att komma fram bästa lösningen.

 

Tjänsten innefattar även:

·        Kalkylering av konceptförslag

·        Genomföra kravställningar och riskbedömningar

·        Samarbeta med sälj-teamet för att utforma affärsförslag

Vem är du

Sejfo Group söker dig som har en akademisk utbildning på minst 2 år inom Maskin/Automation eller annan relevant utbildning. Du har arbetat med robot/konceptlösningar under något år och har en god kunskap teknisk kunskap och har lätt för att tänka utanför boxen. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att förstå kundens kravbild och hur olika enheter samarbetar på mest effektivaste sättet. Du har en analytisk förmåga och en kvalitetskänsla av att leverera en bra produkt men samtidigt våga ta hjälp av dina kollegor.

Vidare har du:

·        Arbetat med CAD och designprocesser.

·        God kunskap i någon visualisering mjukvara likt Solid Works, Visual Components, Ironcad, Robotstudio

·        Obehindrade kunskaper i engelska och svenska

 

Det ses som meriterande om du tidigare jobbat med konceptlösningar mot tillverkningsindustrin.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Erik Malmström på erik.malmstrom@nexergroup.com alternativt 073-439 07 23

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas av Sejfo Group.

Om Sejfo Group

Sejfo Group är en av Sveriges ledande leverantör av automationsutrustning, testutrustningar, specialmaskiner och en hjälpande hand till industrin. Med 30 år i bagaget hjälper de bolag med sin kompetens och erfarenhet att effektivisera sin produktion – samtidigt som de bidrar till nya innovativa lösningar. Basen till Sejfo Groups uppdrag är behovet av system inom fordons-, läkemedels- och kärnkraftsindustrin.

https://youtu.be/S9Evimo8RkU

Dela detta jobb

logo
KONCEPTINGENJÖ­R TILL SEJFO

Nexer Recruit