teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konstruktör inom säkerhetssystem sökes!

Ort
Utgår

2023-03-19

Ansök nu

Konstruktör inom säkerhetssystem sökes!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag och nu ökar vi upp med ytterligare konstruktörer inom säkerhet. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag i framkant med stark familjekänsla, gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Om rollen

I din roll som konstruktör inom säkerhetssystem kommer du att arbeta i ett team som tar fram de handlingar och underlag som behövs för säkerhetslösningarna i våra projekt. Du är med och tar fram teknisk systemlösning och följer projektet hela vägen fram till relationshandling.

Din bakgrund

Vi söker dig som i dag arbetar som konstruktör alt. tekniker med några års erfarenhet inom säkerhetssystem med inriktning på passersystem, inbrottslarm, brandlarm och CCTV. Du har sedan några år specialiserat dig inom säkerhetssystem.

För att trivas hos oss behöver du gilla att verka för en stark teamkänsla, har en god förmåga att jobba strukturerat samt självständigt prioritera i ditt dagliga arbete. Du lyssnar till gruppens idéer och behov genom ett gott samarbete och kommunikation.

Vi söker dig som har:

· Gymnasial grundutbildning inom elteknikområdet gärna med inriktning mot säkerhet

· Nyfikenhet och initiativförmåga till teknikutveckling

· Du är öppen för nya lösningar och har ett lärande i fokus

· Erfarenhet och kunskap av arbete med Autocad och Magicad

· Av säkerhetsskäl är ostraffad och har godkänd kontroll hos polismyndighetens belastningsregister

Vi ser det som meriterande om du är behörig ingenjör inom inbrottslarm, brandlarm och CCTV eller om du har kunskap och erfarenhet inom lås.

Vi erbjuder spännande projekt, utvecklande uppdrag och naturligtvis goda förmåner samt fantastiska kollegor att jobba tillsammans med.

Placeringsort är Sandviken, alt. Gävle eller Söderhamn.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, den 19 mars.

Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

logo
Konstruktör inom säkerhetssystem sökes!

Granitor Electro AB