teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

KONSTRUKTÖR / PRODUKTUTVECKLARE TILL CRANAB R&D TEAM

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

KONSTRUKTÖR / PRODUKTUTVECKLARE TILL CRANAB R&D TEAM

Vi söker nu en Konstruktör / Produktutvecklare till Cranab i Vindeln! Har du en ingenjörsutbildning och vill du jobba med världsledande produkter och alla delar i utvecklingskedjan? Sök då detta jobb redan idag! Här erbjuds du en utvecklande roll i ett härligt team med möjlighet att även jobba på distans.

Cranab R&D Team söker förstärkning av Konstruktör / Produktutvecklare

Vi är ett team som driver och leder produktutvecklingskedjan i vårt företag. Arbetet innehåller alla delar i utvecklingskedjan som konstruktionsarbete inom mekanik, hydraulik, elektronik, styrsystem, hållfasthetsberäkningar, analyser och mätningar, produktionsunderlag och teknisk dokumentation.

Medarbetarna i teamet har breda arbetsuppgifter med flera kompetensområden. Inom Cranab och R&D teamet så arbetar vi med korta beslutsvägar och engagerad personal. Teamet sitter samlat i Vindeln under vissa tider men goda möjligheter till hemarbete erbjuds.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenheter. Erfarenhet av elektronikkonstruktion och styrsystem är meriterande men inget krav. Vi ser att du är strukturerad, kommunikativ och socialt skicklig. Du har förmågan att se möjligheter, lösningar och motiveras av att jobba fram effektivare och förbättrade arbetssätt tillsammans med dina kollegor.  Vi lägger stor vikt på din personlighet och eftersom arbetsinnehållet i tjänsten har stor variation, kan vi forma tjänsten efter dina kunskaper, styrkor och utvecklingsmöjligheter.

Om Cranab

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Vi utvecklar produkter till våra två varumärken Cranab och Slagkraft. Under 2022 har vi uppnått en mycket positiv utveckling för Cranab och är nu på jakt efter fler engagerade medarbetare som vill lyfta oss ännu högre. Cranab AB har idag 110 anställda. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå. Läs gärna mer på www.cranab.se

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Cranab med Poolia. Tjänsten är på heltid med anställning direkt hos Cranab. Sista ansökningsdag är 19 mars. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du några frågor kring tjänsten kontakta Rasmus Andersson rekryteringskonsult på Poolia, mobil: 070-497 54 62 mail: rasmus.andersson@poolia.se

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Konstruktionschef Mattias Lundström på mattias.lundstrom@cranab.se  eller på telefon 0933-14532

 

Dela detta jobb

logo
KONSTRUKTÖR / PRODUKTUTVECKLARE TILL CRANAB R&D TEAM

Workspace Recruit